fbpx

Community Manager 10

Avui dia la figura del Community Manager esta agafant molta força dins de la comunicació on-line, però moltes empreses no saben realment de la importància de la seva fugirà. Us done’m les 10 raons per contractar el servei de Community Manager.

 

1- Adéu a la publicitat, hola a la conversa entre client i empresa.

La publicitat directa i agressiva està perdent força, ara els clients volen poder parlar, donar idees i queixar-se. és fonamental per crear una bona imatge corporativa escoltar i atendre als nostres clients a la xarxa.

2- El Social Media és molt més que un Facebook.

Utilitzant de manera correcte les Xarxes Socials i elaborant un bon Social Media Plan, podem arribar a un públic molt ampli. Si comuniquem de manera correcta, eficaç, amable i convincent, el màrqueting viral arribarà per si mateix.

3- Xifres.

Facebook: 900 milions d’usuaris, Twitter: 555 milions d’usuaris, YouTube: 800 milions d’usuaris… així amb LinkedIn, Google+, Flikr, etc. No pots quedar-te fora.

4- El Social Media porta molts avantatges, però també comporta riscos.

Llançar-se al món de les xarxes socials sense tenir un domini professional pot comportar grans problemes. ¿Quina és la Xarxa més adequada pel teu negoci? ¿On trobaràs el teu target? ¿Com ens comuniquem amb ell? ¿Que davant una crisi? Només un Community Manager sap com respondre aquestes preguntes.

5- “Crowdsourcing”

És el mot amb el que designem la col·laboració entre empresa i clients. Parlar amb ells i escoltar les seves opinions per aconseguir un producte millor i satisfer les seves necessitats. Saber que pensen i que necessiten els teus clients ara es troba al teu abast.

6- Has saber que es diu de tu a la xarxa.

Saber que es diu de tu, quines son les oportunitats de mercat, com arribar a més clients potencials…. El Community Manager sap com fer-ho.

7- Ni el departament de Marketing ni de comunicació ni el becari.

Si vols ser efectiu, amb una estratègia clara i sòlida necessites una figura que s’encarregui de tot de manera professional.

8- La competència ja ho està fent.

Els competidors ja deuen estar treballant les xarxes socials i estan guanyant el teu públic objectiu. No tens temps a perdre.

9- Ajudarà a la projecció del teu negoci.

Un bon Community farà que la teva empresa sigui present a internet i les xarxes. Farà que parli, debati, proposi i pugui arribar a ser un referencia.

10- Ha de ser present a la teva estratègia comercial.

Si no vols naufragar dins la immensitat del mar d’internet és bàsic posar a treballar un bon SEO, i res més eficaç que un Community Manager per gestionar-ho.

Si estàs pensant contractar un servei de Community Manager no dubtis en posar-te en contacte amb Visual61.

Telf. 93 537 63 93
Mòbil. 628 791 121
E-mail. hola@visual61.com