6 beneficis de fer e-mail marketing >>

1- Econòmic

Utilitzar e-mail màrqueting permet estalviar una important quantitat de diners a l’hora de realitzar una campanya publicitària. Amb l’eina i l’estratègia adequada es pot guanyar molt pel que fa a eficàcia i competitivitat amb una inversió mínima.

2- Flexibilitat de formats

L’e-mail màrqueting ofereix un ampli ventall de possibilitats tant de format com de dissenys o continguts. És possible crear una newsletter, una revista electrònica o cupons regal, sempre el format més adient per a cada marca. A més ens dóna l’oportunitat d’incloure imatges, vídeos, música i d’altres eines per captar l’atenció dels clients.

3- Personalització

Al tractar-se d’un format tan flexible  permet personalitzar al màxim l’acció de màrqueting, de manera que es reconegui a la marca i la seva identitat en tot moment.

4- Medi directe

L’e-mail màrqueting és el mitjà ideal per arribar de forma directa, ràpida i massiva a milers de persones. A més dona la possibilitat de  segmentar i personalitzar el missatge al màxim per captar al públic objectiu.

5- Mesurament eficaç dels resultats

Les eines d’e-mail màrqueting permeten saber en temps real i amb gran exactitud els resultats de la campanya, un fet totalment oposat de les campanyes de màrqueting més convencionals, on és molt complicat poder mesurar els resultats d’una campanya o saber si s’han assolit els resultats que es pretenien.

6- Crea una relació amb els clients

Es més fàcil aconseguir nous clients i retenir als que ja es tenen de manera que la base de dades i  el públic s’amplia. És més senzill retenir als  seguidors de al marca  per què cada vegada l’empresa aprèn més sobre el seu client gràcies a les estadístiques.

Si estàs pensant en crear una campanya d’e-mail màqueting però no saps com fer-ho contacta amb Visual61, t’ajudarem a impulsar el teu negoci a traves del món 2.0.