7 consells bàsics perquè la teva empresa triomfi a internet

Quan una empresa obre un perfil a les xarxes socials o crea una pàgina web es sol trobar uns problemes bàsics propis de la desconeixença del medi que és important saber gestionar.

 

1 – Saber què es vol i com aconseguir-ho

Normalment l’empresa sap quins objectius té però no sap que és allò que necessita per poder realitzar-los mitjançant internet. Marketing, Social Media, E-Mail Marketing? Què és el que necessita realment l’empresa?

2 – Planificar les accions

Un cop ja saps quina tècnica necessites és important saber l’ordre d’actuació, saber quin pas va primer i com continuar.

3 – Treballar des de dins

El Social Media o Marketing Digital no pot estar aïllat de l’empresa, s’ha de treballar amb coherència i integració entre el món on-line i l’off-line.

4 – La web ha de ser útil

És important que la web sigui usable, tingui un contingut rellevant i el disseny sigui agradable. La web està feta per cridar a l’acció als clients potencials, si no aconsegueix els objectius s’ha de revisar.

5 – Incertesa

No saber a què es dediquen les hores de social media, com funcionen les campanyes crea incertesa i desconfiança. És important saber quan és la feina del community manager, i entendre-la, i veure els resultats finals de les campanyes de marketing.

6 – Participació

És important que l’empresa estigui integrada i compromesa amb l’estratègia on-line i com es desenvolupa aquesta.

7 – Contingut propi

Posar contingut d’altres a la teva web o xarxes socials no ajuda. És important fer contingut propi i que sigui proper al teu servei o producte.

Si estàs pensant introduir la teva empresa a internet però no saps com fer-ho contacta amb Visual61, nosaltres impulsarem el teu negoci al món 2.0.