7 idees per impulsar el vídeo màrqueting d’empresa

Gravar i muntar productes audiovisuals és la meitat de la feina a l’hora de publicitar i fer màrqueting, l’altre part de la feina consisteix a optimitzar els vídeos perquè tinguin una major oportunitat de ser trobat pel motor de cerca de YouTube. Per contra els teus clients no et trobaran. Aquí van 7 consells per impulsar el teu vídeo màrqueting d’empresa i facilitar-te el treball.

 

On afegir els teus vídeos d’empresa

1· Has de tractar d’aconseguir que el video sigui vist com a mínim els primers 8 segons: aquest és un moment crucial para aconseguir a un espectador, ja que si aquest deixa de visionar-lo durant els primers 8 segons, l’opinió no compta per al recompte total de visionats totals en YouTube.

2· Publica els teus vídeos de YouTube en la teva pàgina d’empresa en Facebook: compartir-lo en xarxes com Twitter i Tumblr tampoc és mala idea, però Facebook té una major “qualitat viral” per als vídeos en comparació amb altres xarxes socials.

3· Insereix vídeos de YouTube a la teva web d’empresa: és aconsellable escriure un text curt per acompanyar cada video nou, guanyant així una mica més de tràfic cap al teu lloc web d’empresa, així com donar també una major “exposició” del teu canal d’empresa a YouTube.

4· Si vols que la gent comparteixi, pregunta: sovint la gent farà el que tu sol·licitis, però això ho has de demanar primer. Pregunta a la gent en el video compartit si els hi ha agradat i agraeix-los que el comparteixin en la descripció del video.

Com s’han d’implementar

5· Les etiquetes són les teves aliades: has de ser creatiu i imaginar les paraules del teu mercat objectiu que s’escriuran en el motor de cerca, i que sigui rellevant per al teu contingut. Òbviament el nom de la teva empresa està clar que l’has d’afegir i totes les paraules claus que la gent pugui fer servir per buscar-te.

6· Permet que la gent incrusti el video: si no fas això, estàs limitant la capacitat de les persones perquè puguin compartir el teu contingut, i així d’aquesta manera, estàs frenant de forma negativa l’expansió del teu video d’empresa per tots els llocs web possibles.

7· Els teus títols i descripcions han de tenir ganxo i que les paraules claus siguin òptimes: és necessari trobar l’equilibri, ja que vols atreure els clients i augmentar el ranking en YouTube i els resultats de cerca de Google. Assegurat de què el títol és clar i precís.