Agència de Comunicació i Esdeveniments

Visual61 som una Agència de Comunicació i Esdeveniments a Terrassa que disposem d’una gran varietat de serveis per impulsar el teu negoci la web 2.0. El nostre principal objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte que realitzem.

A la nostra Agència de Comunicació i Esdeveniments et proporcionem una presència activa a les Xarxes Socials que et permeti estar connectat i degudament posicionat als cercadors, enfortint el teu projecte i alhora la teva reputació online. La nostra funció com a agent actiu o dinamitzador (community manager) és mantenir la participació constant en el diàleg de la web 2.0 amb accions molt ben definides i pensades. També realitzem el desenvolupament del disseny de pàgines web o la creació d’un blog per poder publicar articles sobre els productes o serveis que ofereix la teva empresa.

Com Agència de Comunicació i Esdeveniments, a més de la nostra feina a la web 2.0, també oferim uns altres serveis molt útils per a la teva empresa, com: l’adaptació de llocs web per Smartphones, la retransmissió d’esdeveniments i l’adaptació perquè el teu esdeveniment o congrés s’adapti a qualsevol plataforma i pugui ser visualitzat en directe des de diferents entorns com: una web, blog, xarxes socials, etc.

A Visual61 treballem creant un contingut interessant, original i de qualitat per a la web i les Xarxes Socials, d’aquesta manera sempre tindrà la teva empresa un bon posicionament dins d’ Internet.

El nostre equip compta amb professionals especialitzats que realitzaràn tots els projectes. Si vols conèixe’ns més i rebre informació sobre qualsevol dels nostres serveis, no dubtis en trucar-nos al 935376393 o enviar-nos un e-mail a hola@visual61.com sense cap tipus de compromís. Obtindràs una resposta en menys de 24 hores.