Agència de Comunicació a Terrassa

Visual61 som una Agència de Comunicació a Terrassa on disposem d’una gran varietat de serveis, com: audiovisual, branding, esdeveniments, etc. per poder impulsar el teu negoci a la web 2.0. Sabem que avui dia és molt important estar present a Internet, i més si volem donar un fort impuls al nostre negoci. És per això que el nostre principal objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte que realitzem.

Com Agència de Comunicació a Terrassa, oferim una gran varietat de serveis, com ara: el desenvolupament del disseny de pàgines web o la creació d’un blog on podem publicar articles sobre els productes o serveis que ofereix la teva empresa.

També realitzem l’adaptació de llocs web per Smartphones, realitzem l’anàlisi de la situació o posicionament en xarxes socials (controlant la reputació i impacte en diversos projectes). A més a més fem social media management, retransmetem esdeveniments i oferim solucions perquè el teu esdeveniment o congrés s’adapti a qualsevol plataforma i pugui ser visualitzat en directe des de diferents entorns: web, blog, xarxes socials, etc.

A Visual61 volem introduïr la teva empresa al món d’Internet. Per realitzar aquesta tasca, creem contingut interessant, rellevant, original i de qualitat per a la web i les xarxes socials, aconseguint una bona estratègia de branding. A partir d’aquesta estratègia, aconseguim augmentar el grau d’interacció entre els usuaris, dinamitzant les converses entre els participants, i augmentant la llista de contactes, perquè el número de clients creixi.

Una Agència de Comunicació a Terrassa, on t’oferim un equip de professionals especialitzat en el món 2.0. Si vols conèixe’ns més i rebre informació sobre qualsevol dels nostres serveis, sense cap tipus de compromís, no dubtis en trucar-nos al 935376393 o enviar-nos un e-mail a hola@visual61.com.