Agència de Comunicació Digital a Terrassa

Visual61 som una Agència de Comunicació Digital a Terrassa que disposem d’una gran varietat de serveis per impulsar el teu negoci a la web 2.0. El nostre principal objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte.

 

Com a Agència de Comunicació Digital de Terrassa, oferim una gran varietat de serveis, com ara: el desenvolupament de qualsevol disseny web, la creació d’un bloc corporatiu a partir del qual podem aconseguir una major visibilitat online, l’adaptació de llocs web per Smartphones, realitzem anàlisis de la situació i posicionament en Xarxes Socials, controlem la reputació i impacte en diversos projectes, fem social media management, retransmetem esdeveniments i oferim solucions perquè el teu esdeveniment o congrés s’adapti a qualsevol plataforma i pugui ser visualitzat en directe en els diferents entorns: web, bloc, Xarxes Socials (facebook, twitter), entre altres serveis que podeu veure a la nostra pàgina web. 

Creant contingut interessant, rellevant, original, útil i de qualitat per a la web i les xarxes Socials, aconseguim crear una bona i sòlida estratègia de branding. A partir d’aquesta estratègia, aconseguim augmentar el grau d’interacció entre els usuaris, dinamitzar les converses entre els participants, augmentar la quantitat i qualitat de la llista de contactes i millorar la continuïtat a les Xarxes Socials.

L’equip de Visual61 entenem que, en el 2.0 conèixer els mitjans ho és tot. I si a més sumem experiència i qualitat a l’hora de generar els continguts, tenim la fórmula perfecta. Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.