fbpx

Si vols, pots venir a l’agència, convidar-nos a un cafè i fer-te’l amb nosaltres o, contractar un SmileTotem i te’n podràs fer tants com vulguis.

 

SmileTotem és una nova línia de negoci per dinamitzar a través d’una sèrie d’Apps tot tipus d’esdeveniments, campanyes o promocions tant en el món real (offline) com en el virtual (online) a més de captar leads / contactes.
Amb SmileTotem aconseguiràs repercussió a les xarxes socials de manera natural i a través dels propis visitants aconseguint generar una experiència de marca interactiva, divertida i social.

 

Podeu fer una ullada a la web www.smiletotem.es i, en el cas que voler més informació ens podeu contactar a través del formulari.

SMILESOCIAL PRINT

La impressora de #Hashtag Instagram i Twitter per viralitzar i dinamitzar tot tipus d’esdeveniments és un servei nou, divertit i emocionant que permet als convidats imprimir les seves imatges pujades a Instagram o Twitter i etiquetades amb un determinat #hashtag.

 

Simplementrealitzen una fotografia, afegeixen una descripció amb el #hashtag de l’esdeveniment i la nostra impressora SmileSocial Print detectarà i imprimirà en qüestió de segons aquesta fotografia.

 

Cada impressió es pot personalitzar amb la marca corporativa o nom de l’esdeveniment. Durant l’esdeveniment, la nostra tecnologia monitoritzarà Instagram i Twitter per seleccionar les fotografies que coincideixen amb el #hashtag elegit, se’ls afegeix la personalització i les imprimeix en aquest mateix instant.

És l’última novetat per viralitzar les xarxes socials i l’eina d’activació ideal per a esdeveniments!

SMILETOTEM SELFIE

És un tòtem publicitari personalitzable amb una tablet integrada que es col·loca al lloc més visible del teu esdeveniment. La seva app que permet als teus visitants i clients de prendre fotos divertides i automàticament compartides amb un missatge preestablert al facebook i twitter de la marca.

 

  • Comparteix en temps real el teu esdeveniment a les Xarxes Socials.
  • Comparteix en temps real el teu esdeveniment a les Xarxes Socials.
  • Augmenta el trànsit i nombre de seguidors a les Xarxes Socials.