Base estrena la nova impressora de hashtags de SmileTotem by Visual61

Base va celebrar una convenció per presentar les seves noves col·leccions i les properes novetats dels seus productes. SmileTotem va estar allà amb la seva nova impressora de hashtags.

Com sóm les impressora de hashtags:

Les nostres impressora de hashtags per Instagram i Twitrter són súper fàcils de fer servir i molt divertides: des del teu mòbil fas una foto, escrius el hashtag a viralitzar, publiques a Instagram o twitter i reculls la teva impressió amb qualitat fotogràfica estil polaroid. (podem posar el logo de la marca juntament amb la foto).

Les marques estan desitjant que es parli d’elles en les xarxes socials i les nostres impressores hashtag d’Instagram i Twitter són la canya i alhora el mètode ideal per aconseguir viralitat.

Vols saber com aconseguir que es parli de la teva marca en temps real a través de fotografies? Les nostres impressora de hashtags per Instagram i Twitter són la solució.

A part, a Visual61 i smiletotem et proposem altres app.

APP CONCURS DE FOTOS I VIDEOS:

Organitza un concurs de fotos entre els teus usuaris i seguidors de Facebook, Twitter o Instagram, i publica’l a la teva xarxa social o en qualsevol lloc web.

Podrem configurar i personalitzar el concurs a mida, per gestionar i moderar totes les imatges i per mesurar els resultats obtinguts.