Calendari Community Manager 2018

Un bon Community Manager sempre ha d’estar al dia. Cal saber en tot moment quines són les dates més importants i quines són les properes fites o notícies importants. A vegades, per molt que Internet ens pugui ajudar a planificar les nostres publicacions, sempre podem passar per alt alguna data o esdeveniment important.
El dia del Pare, Sant Jordi, el BlackFriday, les Rebaixes. Tenir totes les dates importants al cap pot ser un mal son pels Community Managers. Nosaltres a l’agència ho sabem de primera mà, per aquesta raó hem decidit posar-hi solució: Tenim a la teva disposició de forma gratuïta el Calendari del Community Manager 2018.

Hem fet una recopilació de les dates i fites més importants de l’any 2018 dividida per mesos perquè no te’n perdis cap! Així podràs planejar les teves publicacions i estratègies a les Xarxes Socials i comunicar continguts els dies més importants o rellevants segons cada temàtica. Els teus clients/empreses estaran al dia i la teva estratègia planificada adequadament. Per aconseguir el Calendari del Community Manager 2018 l’únic que has de fer és deixar-nos les teves dades i nosaltres t’enviarem un link amb el PDF per descarregar.

Paral·lelament hem preparat els Packs Community Manager. Són packs modulars per ajudar-te a impulsar el teu negoci o el dels teus clients. Tria un dels nostres Packs de Community Manager que millor s’adapti a les teves necessitats.

Com a bon Community Manager has d’estar pendent dels esdeveniments més importants de l’any i planificar els continguts, publicacions i estratègies. T’oferim el nostre Calendari del Community Manager 2018 d’alta qualitat perquè el puguis imprimir i penjar on vulguis de l’oficina. Fes clic aquí per descarregar-te el Calendari del Community Manager 2018!

A Visual61 volem ajudar-te a ser un bon i alhora organitzat community manager aquest any 2018! Si tens cap dubte, pots contactar-nos aquí.

Ara que ja tens el Clendari del Community Manager 2018, ens agradaria fer-te una pregunta. Tu qui ets?