Com crear un sorteig per el día del Pare

S’apropa el día del Pare, i estàs pensant en fer un sorteig a les reds socials per atreure clients, augmentar seguidors o simplement augmentar l’exposició de la teva marca. Nosaltres et donarem algunes idees i consells per teure el màxim profit al Dia del Pare per promocionar el teu negoci.
Primer de tot, has de pensar bé en el premi que esculliràs, per enganxar a clients com familiars o fills que pensin que el teu producte és el regal ideal per al seu pare, per aixó aquest ha de tenir ganxo i ser molt atractiu.
Després has de pensar a quines reds socials organitzes el concurs. Si el vols fer a Instagram, hauràs de penjar un post amb una fotografía del premi al teu perfil i demanar als usuaris que comentin per poder participar, aixó crearà gran interacció al post i al teu perfil d’Instagram, també pots demanar algun requisit de participació més per conseguir encara més interacció, com seguir al perfil i penjar una història de la foto, per exemple. El text del post no ha de ser gaire llarg, ha de ser entendible, igual que la foto, que ha de ser atractiva per captar l’atenció dels clients que volen participar al concurs.
A Facebook, la interacció actualment no es tant impactant ni té tant alcanç, encara així és la red social més utilitzada per les marques a l’hora de realitzar concursos. La participació dels clients serà a través dels comentaris, ja que un dels punts dèbils de Facebook es que no estàn obligats a seguir la teva pàgina per poder participar, cosa que fa que no aconsegeuixis tants seguidors com a Instagram.
I a Twitter, pots aconseguir grans resultats del concurs ja que té una interacció molt directe amb els clients, la participació funciona a través del retweet + follow que permet al client guanyar i participar de manera molt cómode i fàcil. També el que pots fer és penjar un post amb una pregunta per interactuar directament amb el client, fent que respongui amb una foto o un petit text al teu Tweet.
Per qualsevol concurs online, el que hem de pensar des del principi, es saber a qui ens estem dirigint i quins són els objectius realment importants, per treure el màxim de partit i aconseguir un gran benefici a les teves reds socials i al teu negoci.