Connectar l’offline amb l’online

Per desenvolupar una bona estratègia dins de la nostra empresa, és imprescindible connectar l’offline amb l’online ja que aquestes han de ser inseparables i fonamentals per al bon funcionament intern. (Offline: fora de línia o xarxa / Online: dins de la línia o xarxa).

L’equip de Visual61 volem proporcionar-te una llista amb els millors avantatges de connectar l’offline amb l’online ja que és important entendre que separar-los seria cometre un gran error. Hem d’aprendre a treballar amb aquests dos conceptes units per aconseguir un millor resultat d’èxit en la nostra empresa.

– Utilitzar les xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook…) pot ajudar-te a donar a conèixer els teus productes, promocions, serveis, etc. A més de les opinions dels teus clients, gràcies al feedback que es produeix i també podràs interactuar amb ells. És important la relació empresa-clients perquè així ens assegurem que complim les seves expectatives.

Connectar l’offline amb l’online ens permet segmentar el públic i crear campanyes més precises, conèixer millor quines són els teus objectius i saber com dur-los a terme. Hem de conèixer als nostres clients per saber que oferir-los a cada moment i així assegurar-nos l’èxit.

– Tots dos mons tenen una gran connexió i es complementen perfectament a l’hora de dur a terme qualsevol estratègia. Amb la combinació de tots dos, aconseguirem fer arribar als usuaris tota la informació desitjada.

– Tenint en compte aquests avantatges de connectar l’offline amb l’online, l’equip de Visual61 t’ofereix la possibilitat de fer-ho. Comptem amb un equip altament qualificat per fer possible el bon funcionament de la teva empresa. Et proporcionem portar les teves campanyes al dia a més de les teves xarxes socials actualitzades.

Si vols connectar l’offline amb l’online, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Pots trucal al 935376393 o enviar un e-mail a hola@visual.com.