E-mail marketing, la millor eina per les vendes d’e-commerce

El percentatge d’usuaris d’Smartphone creix dia a dia. Són molts els sectors que s’estan beneficien de l’èxit dels telèfons intel·ligents, i el sector del comerç és un d’ells.

 

Gràcies als Smartphones els usuaris poden revisar els seus e-mails de manera constant, fet que ha provocat un gran augment d’apertura en les campanyes d’e-mail marketing.

Segons un estudi realitzat per Yesmail Interactiva, el tercer trimestre de 2013 un 15% de totes les vendes on-line han estat generades per e-mails rebuts a dispositius mòbils, especialment des de tablets.

És important estar al dia de les demandes dels usuaris, i els comerciants que no s’actualitzin a aquestes demandes corren el perill de perdre potencials clients. El futur del comerç està al món digital, i per tenir difusió i promoció és necessari utilitzar els canals que aquest mitjà ens ofereix. Entre aquests canals destaca l’e-mail, que per les seves característiques aporta resultats molt positius als comerciants.

Si vols començar una campanya d’e-mail marketing contacta amb Visual61, nosaltres t’ajudarem a arribar al teu públic i impulsar el teu negoci.