Com fer e-mail marketing?

Si encara no saps com fer e-mail marketing, aquí a Visual61 et volem ajudar. Som una Agència de Comunicació Digital a Terrassa, que disposem de diferents serveis per posicionar la teva empresa. D’entre ells destaca el servei d’e-mail marketing, que t’ajudarà a arribar a tots els teus clients de forma ràpida i econòmica.

Per fer e-mail marketing i obtenir èxit has de tenir en compte diferents aspectes:

-Has d’enviar contingut interessant: no tots els clients compren els mateixos productes, per tant has de segmentar els consumidors.

-Evitar l’spam. Per enviar e-mails als teus clients, has d’assegurar-te que tens el seu consentiment, perquè el missatge es posicioni a la safata d’entrada i no al smap, on segurament no ho llegirà.

-Redactar la informació de manera senzilla i original, sent creatiu. S’aconsellen paràgrafs curts i posar imatges. Si crida l’atenció, més es fixaran els usuaris.

-Posar un bon títol al correu, perquè aquest cridi l’atenció. És important transmetre confiança utilitzant direccions conegudes.

-Dissenyar e-mails per al mòbil, ja que la majoria dels consumidors llegeix el correu electrònic a través del mòbil i per tant, les campanyes han d’estar dissenyades perquè s’adaptin a tot tipus de pantalla.

T’expliquem com fer e-mail marketing:

Utilitzem mailchimp, una aplicació per a programar els teus e-mails. Ens encarreguem de tot el procés per garantir que els teus correus arribin al màxim de clients. A més és una eina molt econòmica, on pots personalitzar tots els correus. L’ e-mail marketing és un medi directe, ja que arriba de forma ràpida i massiva a milers de persones. També permet saber en temps real i amb gran exactitud els resultats de la campanya.

Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com.