Nintendo E3 2019: Jocs i novetats més destacats

Ahir, Nintendo va fer una excel·lent conferència prèvia a l’E3 2019 en què ha mostrat i posat data al seu catàleg de 2019 i avançat algunes de les coses que vénen en el futur de Nintendo Switch.

Abans, Nintendo va mostrar un enorme repertori de jocs, des d’anuncis de títols completament noves fins confirmacions de noves versions de Switch: arribaran Alien Isolation, Dauntless, la trilogia de Spyro i Resident Evil 5 i 6, The Witcher 3, que ja s’havia filtrat prèviament; Trials of Raja, Empire of Sin, No More Heroes 3 i un remake de Panzer Dragoon. L’única mala notícia és que Animal Crossing Switch no arribarà fins al 2020.

 

Els personatges de Dragon Quest arribaran a Smash, i Dragon Quest XIS per a setembre

El primer anunci del Nintendo Direct va confirmar l’arribada dels personatges de Dragon Quest a Super Smash Bros, un rumor que portava circulant un temps i que finalment s’ha confirmat, amb un vídeo en què ens deixa clar que no hi haurà només un heroi, sinó presències de diversos herois de la saga, que fins i tot comptaran amb el característic menú d’accions d’atac. No es sap quants herois són, però sí que arribaran aquest mes de setembre, segurament molt propers al llançament de Dragon Quest XI S, la versió de Nintendo Switch d’aquest excel·lent JRPG, que debuta el 27 de setembre.

 

Luigi ‘s Mansion 3 brilla però encara no té data concreta

Després d’aquest anunci inicial li va tocar el torn a un dels jocs estrella de Nintendo Switch aquest 2019: Luigi ‘s Mansion 3, el retorn de Luigi i les seves aventures en una casa embruixada. Es va mostrar abundant jugabilitat del títol i un nou poder de Luigi: la possibilitat de convertir-se en Gomiluigi, una versió ectoplásmica de si mateix que recorda a la mascota dels Cazafantasmes. El pitjor enemic de Gomiluigi és l’aigua. Aquest joc debuta aquest 2019, però encara no té data concreta. Es va mostrar una manera cooperativa anomenat Scare Scrapper que promet ser força divertit.

 

Zelda: Link ‘s Awakening: 20 de setembre i amb editor de masmorres

El que sí que té data, i és a prop, és The Legend of Zelda: Link ‘s Awakening, el remake del clàssic de Game Boy. Arriba amb gràfics actualitzats, algunes novetats jugables i amb un amiibo que s’ha confirmat en el Nintendo Direct. També s’ha confirmat que tindrà edició col·leccionista.

 

El retard d’Animal Crossing

Com a única nota negativa de la conferència, el retard d’Animal Crossing: New Horizons fins a l’any 2020. El joc anava a sortir a finals d’aquest any, però Nintendo necessita més temps per polir un títol que porta des de New Leaf per a Nintendo 3DS en 2013 sense un lliurament principal. Debutarà a principis de l’any que ve, però el catàleg de 2019 de Switch segueix estant molt ben nodrit.

 

Com a conclusió, l’E3 per part de Nintendo ha sigut més que satisfactori, portant novetats i sorpreses que els fans d’aquesta empresa de videojocs no s’hi esperaven.