Els nous auriculars Bose 700

Bose ha decidit renovar la seva línia d’auriculars sense fil de la gamma premium, amb els Noise Cancelling Headphones 700, mateixos que es presenten com una alternativa als Bose QuietComfort 35 II i els Sony WH-1000m3.

La seva autonomia arriba a les 20 hores i es poden carregar amb port USB de tipus C. Segons el fabricant, són còmodes fins i tot en llargues sessions de reproducció, ja que els coixinets estan fabricades en cuir sintètic. Tot i que els Bose Headphones 700 incorporen alguns botons físics, el control d’àudio i volum serà per mitjà dels controls tàctils.

La seva principal característica és la cancel·lació de soroll de fins a 11 nivells, com bé indica el seu nom. A més, integren sensors de moviment per detectar l’orientació del cap i el moviment del cos. Això els permet ser compatibles amb la seva plataforma de realitat augmentada, Bose AR. Això permet millorar les aplicacions per a “oferir contingut d’àudio segons el lloc en què et trobes i el que estàs fent”. El seu objectiu és aconseguir experiències d’àudio noves i increïbles.

Els Noise Cancelling Headphones 700 inclouen suport pels assistents virtuals més populars, Google Assistant i Alexa; tots dos es poden fer aparèixer des d’un botó físic. Per acabar, és possible connectar-los amb l’app Bose Music, on serà possible establir diverses opcions, com el nivell de cancel·lació de soroll.

Els auriculars estaran disponibles a partir del proper 20 de juny per 400 dòlars o 9.000 pesos a Mèxic. De moment, no hi ha preu confirmat per a Europa, però s’espera un cost proper als 360 euros. Bose va assegurar que al 2020 llançaran els Noise Cancelling Earbuds 700, una variant per competir en el mercat dels AirPods o Powerbeats Pro, entre d’altres.