Estratègies per la venda online

És important que la nostra empresa compti amb una botiga online, ja que d’aquesta manera ens assegurem de poder arribar al màxim de clients. A continuació t’explicarem algunes estratègies per la venda online claus perquè el teu negoci dins d’Internet funcioni.

1. Has d’incloure un blog dins de la teva pàgina web. Millora el posicionament de la teva empresa dins d’Internet, transmet més confiança als usuaris i pots oferir informació dels teus productes o serveis.

2. Amb les xarxes socials has de tenir informats als teus seguidors. Crea un Facebook, Twitter, Instagram… de l’empresa. Tenint en compte que són xarxes socials diferents, el públic també ho serà, així que la teva estratègia haurà de variar segons els usuaris. D’aquesta manera es crearan interaccions i la teva empresa serà més coneguda.

3. Dins de les estratègies per la venda online és essencial l’atenció al client. És una forma d’augmentar les teves vendes si el client queda satisfet amb el tracte i que mostris interès per ells. Respon de forma ràpida als comentaris i a les preguntes que et poden fer els usuaris.

4. Evita que els clients es trobin que el preu final no és el que esperaven. Indica clarament si els preus tenen despeses d’enviament, si l’IVA està inclòs, si podran tornar els productes…

5. Transmet confiança. Molta gent no es fia de posar les seves dades en Internet, per això la teva pàgina ha de ser propera als usuaris. Dóna informació sobre les devolucions, garanties…

6. Opinions i puntuacions. El fet que a la teva pàgina apareguin comentaris i puntuacions d’altres clients farà que els nous usuaris confiïn més en la teva marca.

7. La teva web haurà de tenir la versió per mòbils. Cada cop més usuaris visiten les pàgines web i fan compres a través del mòbil. És important que la teva web tingui un disseny que s’adapti a qualsevol tipus de pantalla.

Per més informació sobre estratègies per la venda online posa’t en contacte amb nosaltres i ens adaptarem a les necessitats de la teva empresa.