fbpx

Google AdSense i el vídeo

Desde fa uns anys Google AdSense també admet anuncis de vídeo a travès de YouTube. Cada hora es pugen 20 hores de vídeos a YouTube, i es veuen 2 bilions de vídeos cada dia; dades que demostren la gran popularitat del vídeo i especialment de YouTube.

 

Aquesta nova millora de l’aplicació consisteix en l’aparició d’anuncis un cop comença la reproducció del vídeo a YouTube o la Xarxa Display de Googlei que si l’usuari no toca desapareixen en 15 segons.Es un funcionament molt similar al de Google AdSense, les campanyes de vídeo es gestionen de la mateixa manera que la resta de la publicitat de Google AdSense a més també es basa en el sistema de “pay per clicks”. Estracta d’un model de publicitat a internet on l’anunciant paga els seus anuncis a la web mitjançant una tarifa basada en el número de clics que es facin a l’anunci. Es a dir, l’anunciant paga en funció de les vegades que es clica, i per tant , es mira l’anunci.

Els anuncis apareixen en vídeos amb un contingut similar al producte o servei que s’anuncií. Per tant s’adreça al públic més objectiu per a cada producte, tal i com passa a Google AdSense. Es una eina de màrqueting en creixement i molt útil tant per a empreses grans com per a d’altres més petites i d’àmbit local, ja que Google permet fer restriccions territorials.

La publicitat a  YouTube es veu, per un costat,  com una oportunitat de promocionarse en un mitjà molt popular per a les empreses amb un cost relativament econòmic, i per un altre com una manera de que els usuaris que creen contingut pròpi puguin obtenir un benefici econòmic.

A Visual61 sabem com treure el major benefici a aquest eina.