Google AdWords a Terrassa

A Visual61 treballem en la Gestió de Google AdWords. D’aquesta manera, intentem mostrar als teus clients potencials, el teu missatge al moment i lloc adequat.

 

Sortir els primers a Google:

A Visual61 creem una campanya a mida, de la teva empresa, a Google AdWords per sortir els primers al cercador.

Amb això, els principals beneficis d’utilitzar aquest suport són: el control sobre el preu per clic (CPC), la segmentació de les campanyes geogràficament, la segmentació per paraules clau, i la possibilitat de mesurar el benefici de la inversió en temps real.

A més a més, amb Google AdWords es paga únicament pels resultats, és a dir, només es paga si algú fa clic a l’anunci i no cada vegada que aquest aparegui a les cerques.

Gestionem la teva campanya:

Amb un anunci a Google AdWords, els usuaris que estiguin buscant els productes i serveis que ofereixes podran trobar-te. Tu busques nous clients i és probable que ells t’estiguin buscant a tu, i aquesta és, sens dubte, la manera d’arribar a ells en el moment oportú.

Anuncia’t a Google. A més a més, ara a Visual61 si proves AdWords, quan inverteixes 25€ Google et regala 75€ per continuar amb la campanya d’AdWords. Contacta amb nosaltres i deixa que portem a terme la teva Gestió de Google Adwords.