Google a la llista Fortune

Google es manté líder, per quart any consecutiu, a la llista que Fortune Magazine realitza cada any sobre les cents millors empreses per treballar als Estats Units,  la segueixen SAS, expert en el software i serveis; i CHG Healthcare Services, companyia investigadora en temes de salut.

 

La llista es elaborada a partir dels resultats d’una macroenquesta als empleats de centenars d’empreses seleccioneades a l’atzar.

Google té 53.546 empleats, nombre que augmenta al mateix ritme que els seus ingressos que van arribar als 38.000 milions de dólars l’any 2011, cosa que fa que sigui una de les millors opcions per treballar.

Altres sectors posicionats en el ranking de la llista fortune.

SAS, empresa experta en software, també puja llocs en el ranking, situant-se en segon lloc desprès d’haver ocupat la tercera posició l’any anterior. Els elevats ingressos i la seva aposta per la creativitat l’han fet pujar un lloc de la llista.

D’altre banda, destaquen grans empreses del sector de la tecnologia com Ultimate Software, NetApp, Qualcomm, World Wide Technolog, Intel Corporation, Microsoft Corporation o TEKsystems.

Les grans absents d’aquesta llista son Facebook y Apple que no apareixen en aquesta llista tot i estar entre les 50 millors empreses tecnológiques segons el ranking realitzat per Glassdor.