Identitat gràfica a Terrassa

A Visual61 disposem d’una gran varietat de serveis identitat gràfica amb l’objectiu de reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte.

 

Entre els nostres serveis identitat gràfica destaquen: Imatge corporativa, Campanya gràfica, Disseny editorial, Senyalització i Packaging. Definim a continuació:

Imatge corporativa:

Naming, creació d’imatge gràfica, manuals de comunicació, guies d’estil, disseny i redisseny de marques i documentació empresarial.

Campanya gràfica:

Creació de campanyes gràfiques coordinades, creativitat adaptada a cartells, anuncis, tanques, opis, tríptics i opuscles promocionals.

Disseny editorial:

Llibres, cobertes, catàlegs, revistes, memòries, informes, comunicació interna, butlletins d’empresa i comunicació institucional.

Senyalització:

Adaptació de Senyalització d’espais, directoris i retolacions.

Packaging:

L’envàs d’un producte té dues funcions; a més de protegir, guardar i facilitar el transport del producte que conté, el packaging ha d’informar, diferenciar i despertar l’interès del nostre públic objectiu.

Il·lustració:

Editorial i publicitària.

Espais Efímers:

Disseny d’exposicions, estands de fires, estilisme i gràfica aplicada a interiors.

Direcció d’art:

Solucions gràfiques i seguiment de projectes.

El disseny ha d’aportar solucions funcionals, creatives i atractives a la comunicació així com la millora del posicionament d’organitzacions, empreses i marques. Contacta’ns i ens posem a treballar amb el teu projecte. Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.