smartphones

La importància del smartphone

Els consumidors necessiten trobar la informació que busquen en qualsevol moment i lloc i utilitzen els seus smartphones i tabletes per interactuar amb un lloc web. Els consumidors utilitzen qualsevol moment relacionat amb la recerca d’informació d’un producte.

 

Perquè has de preocupar-te per la importància del mòbil avui en dia?

1. Els smartphones són indispensables en la vida diària: el 80% dels usuaris utilitzen smartphones i el 31% dels que accedeixen a Internet ho fan només a través del mòbil. El nombre de persones que surten de casa sense el mòbil és inferior al 1/3, ja que es poden utilitzar al carrer, botigues, restaurants, a casa…

2. Han transformat el comportament del consumidor: els smartphones no només s’utilitzen com a eina de comunicació, sinó que també s’utilitza per mantenir-se informats i entretenir-se. El 68% dels usuaris l’utilitzen mentre realitzen altres activitats, com per exemple, mirar la televisió.

3. Ajuden als usuaris a navegar pel món: els smartphones són un recurs clau en moltes fases de la investigació de productes, el 36% busca suggeriments , el 31% compara i el 29% busca inspiració.

4. Canvien la forma de comprar dels consumidors: amb el smartphone els usuaris poden buscar productes en qualsevol moment i lloc, fins a un 84% dels consumidors realitzen compres de productes locals o d’entreteniment des del seu mòbil.

5. Els consumidors volen aconseguir informació sobre tot el que els envolta: el 50% dels consumidors que realitzen una recerca local en el seu smartphones visita una botiga en el mateix dia i tenen com a resultat de compra un 18%.

Si la teva empresa té en compte els dispositius mòbils com una part important de la teva estratègia, optimitzant el teu lloc web per aquests dispositius, et beneficiaràs construint una relació duradora amb els teus clients.