Instagram Stories

La principal funció dels Instagram Stories és donar als usuaris la possibilitat de crear fotografies o vídeos curts (15 segons) per compartir-los amb els seus seguidors i que aquests desapareguin automàticament a les 24 hores de la seva publicació.

A poc a poc, s’han anat creant actualitzacions i millores que han fet que els Instagram Stories siguin utilitzats per un gran nombre de persones per publicar a la xarxa el seu dia a dia. Quan obres l’opció de Instagram Stories en el teu telèfon mòbil, pots publicar diferents formats. Anem a explicar quins són d’esquerra a dreta segons la barra d’opcions:

-Text: hi ha diferents fonts de colors i diferents tipografies amb les quals pots escriure la informació que vulguis compartir i publicar el text.

-En directe: pots retransmetre a tots els teus seguidors el que estàs fent en aquest mateix moment. Després pots guardar el vídeo en directe i deixar-ho en el teu Instagram Stories perquè pugui ser vist en les properes 24 hores.

-Normal: pots fer una fotografia o gravar un vídeo curt i publicar-ho. Pots afegir-li efectes lliscant cap a la dreta (blanc i negre, amb més lluentor…)

-Boomerang: Es tracta de fer un vídeo el qual es repeteix en bucle i queda guardat com un ‘gif’.

-Superzoom: Hi ha diferents efectes divertits per gravar un vídeo. Pots escollir l’opció que més t’agradi (el vídeo tracta d’augmentar el que estàs gravant).

-Rewind: Pots gravar un vídeo i reproduir-ho a l’inrevés.

-Mans lliures: Pots fotografiar-te o fer un vídeo sense la necessitat de tenir el mòbil a les mans.

-Animació Stop Motion: Tracta d’una seqüència de fotos, que després es publicaran en forma de vídeo i es repetiran totes una després de l’altre.

A més de totes aquestes funcions, Instagram Stories t’ofereix poder guardar les teves publicacions en el teu perfil de Instagram i agrupar-les com vulguis. Una vegada feta la publicació, en la cantonada dreta, apareix l’opció de ‘destacar’. Pots posar el nom que vulguis i apareixeran en el teu perfil de Instagram.

Aquesta és una eina que ha causat tendència. És per això que pot ser de gran ajuda dinamitzar Instagram Stories en el perfil de les nostres empreses. A més Instagram t’ofereix l’opció de posar el teu perfil d’empresa. Has de vincular el teu compta amb la pàgina de Facebook de la teva empresa i obtindràs grans avantatges:
Accés a les estadístiques de Instagram que proporcionen informació sobre quins són els teus seguidors i quan accedeixen a internet, entre altres dades. També pots consultar estadístiques de publicacions concretes, amb la finalitat de comprovar el seu rendiment i com interactuen amb elles les persones. A més els perfils d’empresa inclouen un botó Contactar prop de la part superior.

Si vols treure partit a la nova tendència d’internet en Visual61, t’oferim la possibilitat de dinamitzar els Instagram Stories de la teva empresa i així treure el màxim partit. Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres. T’esperem!.