iPod touch 2019, primeres impressions: petit, lleugeríssim i potent

Els que hagin tingut un iPod durant la seva primera dècada de vida, recordaran immediatament aquesta època tecnològica res més tenir la caixa d’un iPod touch a les mans. De plàstic transparent, cantonades arrodonides i tapa plana, l’iPod touch 2019 està situat en el seu interior mostrant la seva frontal.

Acostumats a un iPhone més gran, pes i gruix, l’iPod touch és increïblement compacte, amb jack de 3,5 mm a la part inferior esquerra. És un reproductor multimèdia amb tot el potencial de l’ecosistema iOS, que està pensat per a nens i empreses. En el cas d’escoltar música, veure pel·lícules o sèries i jugar fora de casa necessitarem haver descarregat el contingut prèviament des d’un lloc amb Wi-Fi. En el cas de jocs, hauran de ser de tipus offline.

Aquest iPod touch 2019 tan sols actualitza la seva processador al A10 Fusion, el mateix que porten els iPhone 7 i iPad 2018. Com a afegit, hi ha una opció de 256GB, un nivell d’emmagatzematge que ja ens dóna pistes sobre els seus principals usos: multimèdia, fotos, xarxes socials, apps de realitat augmentada, i jocs. En quant a colors, hi ha la possibilitat d’escollir entres 6 colors diferents: Rosa, plata, gris especial, or, blau i vermell. Pel que fa a preus, el iPod touch 2019 de 32G ja es pot comprar per Amazon per 239 euros, sent bastant raonable tenint en compte que és un dispositiu iOs.