fbpx

La popularitat del vídeo

Som conscients de la importància avui dia del vídeo a Internet i de la gran popularitat que han adquirit. Des de fa uns anys s’han popularitzat uns vídeos didàctics a YouTube d’uns dibuixos que t’expliquen diferents temes anomenats “(nom del tema) in Plain English”.

 

Darrera d’aquests vídeos trobem a Common Craft, una companya basada en la creació d’una biblioteca de vídeos educatius sobre una gran varietat de temes que son fàcils d’entendre mitjançant l’animació stop-acció amb pissarres i retalls de paper, es a dir, creen vídeos de 3 minuts per explicar diferents temes de manera senzilla i que tothom pugui entendre. Aquest vídeos han arribat a tenir fins a més de 2 milions de visualitzacions.

Sens dubte es un exemple de com el vídeo pot arribar a un gran nombre de persones. I es que en menys de 3 minuts podem explicar moltes coses d’una manera senzilla i planera, fent que el nostre missatge pugui arribar a tothom, captant l’atenció de la nostra audiència de manera moderna i dinàmica alhora.

Crear un vídeo corporatiu per a la nostra empresa o per a un producte es una manera fresca i actual de donar-nos a conèixer, d’explotar les noves tècniques de màrqueting i d’aprofitar les avantatges que les noves tecnologies ens ofereixen. Es una de les millors tècniques que avui dia podem trobar per comunicar-nos amb la nostra audiència de manera econòmica i innovadora.