Publicitat en el mòbil

T’expliquem com pot ajudar-te la publicitat en el mòbil per promocionar la teva aplicació, generar trucades a la teva empresa, augmentar els leads o vendes online, impulsar les vendes en la botiga i ajudar-te a consolidar la notorietat. Gràcies als dispositius mòbils, les empreses tenen la possibilitat de segmentar i adaptar el context dels seus missatges.

 

La publicitat en el mòbil permet:
  • Millorar les vendes amb el botó Click-to-Call, trucant a un número de telèfon mòbil que farà més fàcil que els teus clients connectin directament.
  • Que puguis dirigir-te als teus clients en funció dels seus interessos, demografia i comportament. També podran dirigir-se a usuaris que ja han visitat la teva web.
  • La publicitat en el mòbil permet augmentar les teves vendes offline amb anuncis basats en ubicació, dirigits a consumidors que busquen empreses locals i mostrar-los.
  • Connectar a més consumidors amb el que volen mitjançant enllaços del lloc web per ajudar a anar directament a una pàgina específica en el teu lloc web mòbil.

T’expliquem les possibilitats de la publicitat en el mòbil en extensions d’anuncis per mòbils que poden utilitzar-se per millorar la teva marca i ajudar als clients a comprar amb rapidesa i localitzar la informació important del teu negoci.

  • Extensió de trucada: les extensions de trucada permeten als usuaris clicar al botó ‘fer clic per trucar’ directament des d’anuncis. També tenen l’opció de fer clic a través d’un lloc web, però d’aquesta manera se’ls ofereix l’opció d’escollir com els agradaria contactar.
  • Extensió d’ubicació: permeten als usuaris obtenir informació sobre la teva empresa i poden trucar directament des de l’anunci.
  • Extensió d’aplicació: permeten enllaçar amb l’aplicació per mòbils o tablets des dels anuncis de text.
  • Extensió d’enllaç de lloc: es mostren en tots els dispositius de forma predeterminada, però existeixen dues formes de personalitzar les extensions d’enllaç de lloc per mòbils, ordinadors i tablets. Pots crear enllaços específics per mòbils.