Les millors apps de l’any 2019 per Apple

Aquest any la llista està formada per un total de nou apps i jocs. Cada una d’elles han estat escollides tant per la seva interfície com per l’experiència d’usuari que ens poden oferir.  Les 9 apps són les següents:

· Ordia: Un joc d’allò més colorit disponible per a iPhone i que es juga amb un sol dit, disponible per 4,49 euros.

· Flow de Moleskine: L’app per realitzar esbossos de Moleskine, disponible gratuïtament amb compres in-app.

· The Gardens Between: Un excel·lent joc de nivells per macOS que es pot descarregar des de la Mac App Store per 21,99 euros.

· Asphalt 9: Asphalt és un dels clàssics de l’App Store a l’hora de trobar jocs de carreres, Asphalt 9: Legends és l’últim d’ells i es pot descarregar gratuïtament amb compres in-app.

· Pixelmator Photo: Probablement la millor app d’edició fotogràfica per iPad que podem trobar ara mateix. La pots aconseguir a l’App Store per 5,49 euros.

· ELOH: Artístic i sobretot addictiu joc per iOS per trobar les solucions a diferents desafiaments. Es pot adquirir per 3,49 euros.

· Butterfly iQ: Es tracta d’una app que es sincronitza amb un dispositiu extern per realitzar ecografies. Gratuïta en l’App store.

· Thumper Pocket Edition: Llums, velocitat i carreres. Aquest joc per a iPhone i iPad és d’allò més vuitanta i costa 5,49 euros.

· Homecourt: Una app de bàsquet que combina realitat augmentada i reconeixement d’objectes per analitzar els moviments i llançaments dels jugadors. Gratis amb compres in-app.