Lloc web per mòbils

Per tenir èxit a Internet és essencial disposar d’un lloc web per mòbils optimitzat. Com més optimitzada estigui la teva web per mòbils, major serà el percentatge de conversió de clients i més rentable serà. A més, suposa estar al dia amb la competència i captar oportunitats futures. És important que el teu lloc web s’adapti als patrons de recerca i assegurar-te del fet que estiguin configurats de forma adequada i visible per tots els dispositius actuals.

 

Importància de tenir un lloc mòbil optimitzat:
  • Tenir una web adaptada al mòbil, és clau per guanyar i fidelitzar clients. Les empreses que no tenen un lloc web per mòbils adaptat veuran perjudicades les seves vendes i posicionament en el mercat en comparació amb els seus competidors que si ho tinguin. El 75% dels usuaris creu que les webs optimitzades per mòbils són importants per ells i un 96% han visitat llocs web que no estan adaptats per als seus smartphones.
  • Els usuaris abandonen les webs que no estan adaptades als seus dispositius mòbils i tornen als que si estan optimitzats. A més, si no troben el que buscaven de manera immediata o no els agrada el que troben, abandonen la web per buscar en un altre.
  • Tenir una web adaptada al mòbil és important per consolidar marques, cultivar relacions duradores amb els consumidors i fer que el mòbil treballi per tu. El 67% dels visitants afirma que és més probable que realitzin una compra si el lloc mòbil és mòbil-friendly.
  • Els usuaris de mòbils no perceben de forma positiva les marques que no tenen llocs web per mòbils optimitzats per als seus dispositius. Les webs optimitzades creen oportunitats de venda. Un 52% dels usuaris que han tingut una mala experiència mòbil no se senten identificats amb l’empresa, mentre que un 48% reconeix que els fa pensar que aquestes empreses no es preocupen pels seus clients.