Marketing SEM

El Marketing SEM representa les inicials Search Engine Marketing. A Visual 61, com a empresa de posicionament a Terrassa, disposem d’una gran varietat de serveis per impulsar el teu negoci a la web 2.0 i captar noves audiències fent campanyes de marketing als principals cercadors.

Què és el Marketing SEM? És l’estratègia de Marketing Digital on el seu model de negoci es basa en el cost per click a la plataforma publicitària que realitzen els usuaris. És a dir, quants clicks o quantes persones entren dins de la nostra publicació i es converteixen en possibles clients.

Si estàs pensant en apostar per l’estratègia de Marketing SEM et presentem diferents avantatges:

-Podem posicionar tantes paraules claus com vulguem. Les paraules han de correspondre el millor possible el que que estem oferint, d’aquesta manera els usuaris podran trobar el que han cercat.

-Permet donar a conèixer ràpidament un producte a gran escala.

-Rendibilitat a curt termini. Quan la campanya ha estat ben planificada, obtindrem bons resultats des del primer moment.

-Podem escollir el missatge i la creativitat. Tu decideixes quin missatge vols que aparegui en els cercadors i crear diferents versions.

-Possibilitat de segmentar. A diferència del SEO, es poden fer campanyes que només apareguin en els resultats de cerca del nostre públic objectiu.

-Ens permet arribar als nostres clients potencials en el moment precís en el qual ells estan buscant el nostre producte o servei.

L’equip de Visual 61 entenem que és molt important promocionar-se dins d’Internet, es per això que oferim el servei de Marketing SEM on amb l’experiència i la qualitat dels continguts, aconseguim impulsar el teu negoci i captar més clients.

Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, truca al 93 537 63 93 o envia un e-mail a hola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.