fbpx
Email Marketing

GENERA IMPACTE AMB EL TEU EMAIL MÀRQUETING

Perquè millors la teva estratègia d’email màrqueting i tingui l’impacte que la teva empresa es mereix, avui et compartirem una tècnica que pots començar a implementar. Ens referim a l’ús d’icones i logos, inserir imatges dins dels teus emails és una cosa relativament senzilla, però la tasca pot ser una mica més complexa quan es tracta d’icones o logos.

¿Què és una icona?

Una icona és una espècie de símbol que representa alguna cosa, bé sigui una marca o un producte, generalment són imatges molt petites que s’utilitzen per a reforçar titulars o text. No obstant això, quan la icona és massa conegut es pot utilitzar sense cap mena de text, per la qual cosa és summament necessari que es pugui veure bé des de qualsevol pantalla perquè no causi cap mena de confusió.

En aquest article et compartirem 3 tècniques perquè estiguis segur que les teves icones són d’alta qualitat i es visualitzen perfectament des de qualsevol dispositiu.

1. Mètode estàndard amb PNG

Png és un format gràfic compatible amb qualsevol email. També cal destacar que el seu ús està lliure de drets i tolera una reproducció progressiva d’imatges amb fins a 16,7 milions de colors.

La raó per la qual has de començar a usar el format png per a les teves icones és perquè no té pèrdues, cosa que significa que pots comprimir les dades de la imatge sense sacrificar la seva qualitat. A que esperes per provar-ho?

2. Segona tècnica: SVG (Scalable Vector Graphics)

És un format vectorial poc conegut però amb molt de potencial per al seu ús online a causa de la seva flexibilitat i a la seva capacitat d’oferir gràfics amb qualitat. Funciona descrivint gràfics vectorials bidimensionals, tant estàtics com dinàmics, això vol dir que és una imatge (gràfica) que utilitza punts i línies (vectors), que es poden ampliar o reduir (escalable) sense comprometre la qualitat.

Els logotips es mostraran igual de nítids en un dispositiu mòbil o en un escriptori, les dimensions no són massa importants perquè es poden controlar en el codi. La compatibilitat és excel·lent en tots els navegadors, però quan es tracta de correu electrònic, no tots els clients de correu electrònic estan integrats.

3. Diverses resolucions amb Sourceset

Sourceset proporciona al navegador un conjunt d’imatges amb diferents grandàries que el navegador sol descàrrega si la pantalla de l’usuari té alguns de les grandàries especificades. El gran avantatge és que pots apuntar a la resolució d’un usuari, com algú amb una pantalla petita i mostrar una imatge adequada per a aquesta grandària. Això significa que no ha de dependre d’una tècnica d’imatge de fons per a escalar una imatge d’acord amb la grandària de la pantalla d’algú.

No obstant això, aquest format també té algunes limitacions, només és compatible amb usuaris de iOS i Apple Mail. No obstant això, la tècnica que pots usar per a treballar en el correu electrònic és usar una etiqueta d’imatge amb l’atribut srcset, embolicat en una etiqueta d’imatge.

¿Quina tècnica és la millor?

Les tècniques Svg i Sourceset funcionen, però com vas poder veure ambdues tenen algunes limitacions i agreguen més codi al correu electrònic, per tant temps addicional per a crear una reserva per a svg o guardar diverses versions de la mateixa imatge. A causa d’això concloem que si els nostres clients visualitzen els nostres correus des de diferents dispositius, hem de triar el format Png perquè així la teva estratègia d’email màrqueting aconsegueixi impactar independentment del dispositiu des del qual es visualitzi.