Mobile World Congress

Com cada any des de 2006, ha arribat a Barcelona el Mobile World Congress 2018: des de el dilluns 26 de febrer fins al dijous 1 de març.

Mobile World Congress (on les seves sigles són MWC) és un congrés que es celebra anualment entorn al món de la comunicació mòbil. Tothom coneix el gran avenç de les noves tecnologies i que avui dia tot el nostre voltant gira al voltant d’aquestes. Amb això volem dir que cada dia aquestes tecnologies continuen avançant sense parar i ho continuaran fent. És per això que el Mobile World Congress és una oportunitat per poder explicar-les.

Actualment es celebra en la Fira de Barcelona i és considerat el més important del món en el seu sector. En aquest gran congrés sobre la tecnologia global i la plataforma I+D es pretén fomentar la col·laboració internacional en les comunicacions.

Aquest congrés sol ser l’espai on es produeix un major nombre de presentacions d’avenços en comunicacions sense fils i mòbils. A més altres tecnologies que s’exposen dins del congrés són: Realitat Virtual, Realitat Augmentada, Intel·ligència Artificial, Robótica, Drons, Hardware, Software i Robocar (el primer cotxe de carreres sense conductor). D’aquesta manera s’aconsegueix atraure encara més al públic. Participen moltes companyies entre d’elles: LG, Samsung, Huawi, Nokia, Sony, etc. Que són mundialment conegudes.

El Mobile World Congress té un gran impacte en la ciutat de Barcelona i s’estima que es continuarà celebrant aquí fins a 2023.

Pots seguir aquest gran esdeveniment de prop a través de les xarxes socials en les quals es transmet a l’instant tot el que està succeint en aquest. És una gran oportunitat per poder assistir i estar informat sobre les últimes tendències en les noves tecnologies i així poder avançar al ritme d’aquestes.

Et volem recordar que l’equip de Visual61 compta amb professionals totalment capficats en el món de les últimes tecnologies i que oferim diversos serveis relacionats. Si en vols saber més, pots contactar amb nosaltres trucant al 935376393 o enviant un e-mail a hola@visual61.com.