fbpx

Nou MacBook Pro amb pantalla retina

Per començar,  una “pantalla retina” és el nom que s’aplica a un tipus de pantalla diseñada per apple que disposa d’una gran densitat de píxels per polzada, concretament 326 pixels.

 

L’ull humà es capaç de distingir els píxels en una densitat de fins a 320 pixels per polzada, el que significa que, amb aquesta nova pantalla, aplicada en un principi en el iPhone, no serem capaços de diferenciar un píxel d’un altre. Permetent-nos aquesta major resolució una millora notable en el visionat de les imatges, textos i vídeo.

Doncs, ara aquesta tecnologia ha pujat un nou esglaó aplicant aquesta pantalla als portàtils apple. Un pas esperat ja que  aquesta tecnologia s’havia aplicat al iPhone 4 amb resolucions de 960 x 640 pixels i densitat de 326 pixels per polzada, després es va aplicar amb l’iPad de tercera generació, amb una pantalla major, 9,7 polzades, però amb una densitat menor de 264 pixels per polzada.

Així doncs era només qüestió de temps que arribés a pantalles més grans encara, amb el nou MacBook Pro amb pantalla Retina de 15,4 polzades, que disposa d’una resolució immensa de 2.880 x 1.800 píxels, convertint-se en el primer ordinador portàtil en incorporar aquestarevolucionària tecnologia.