Packs Community Manager.

Visual61 som una Agència de Comunicació a Terrassa on disposem d’una gran varietat de serveis d’audiovisuals, branding, esdeveniments, etc. Sabem que avui dia és molt important estar present a Internet i més si volem donar un fort impuls al nostre negoci. És per això que el nostre principal objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte que realitzem.

Si vols impulsar el teu negoci, t’ajudem a mantenir les teves xarxes socials, pàgina web i projectes al dia.

Tenim diferents packs perquè escullis el que s’adapti millor a les teves necessitats:

(s) COMMUNITY MANAGER BLOC: gestió d’un bloc, redacció de 2 articles mensuals, continguts optimitzats pel posicionament natural (SEO), plantejament de l’estratègia I paraula clau, atenció per Skype o E-mail I informes trimestrals del seguiment. Per 90€/mes
(M) COMMUNITY MANAGER UN PERFIL: Gestió d’un perfil, plantejament de l’estratègia, continguts optimitzats per a xarxes socials, gestió de seguidors, informes trimestrals, atenció per Skype o e-mail i reunió mensual de seguiment. Per 75€/mes.
(L) COMMUNITY MANAGER UN PERFIL + BLOC: Gestió d’un perfil més un bloc, plantejament de l’estratègia, continguts optimitzats per a xarxes socials, gestió de seguidors, informes trimestrals, atenció per Skype o e-mail i reunió mensual de seguiment. Bloc: gestió d’un bloc, redacció de 2 articles mensuals, continguts optimitzats pel posicionament natural (SEO), informes trimestrals, atenció per Skype o e-mail i reunió mensual de seguiment. Per 145€/mes.
(XL) COMMUNITY MANAGER DOS PERFILS + BLOC: Gestió de dos perfils més un bloc, redacció de 2 articles mensuals, plantejament de l’estratègia, continguts optimitzats per a xarxes socials, gestió de seguidors, informes trimestrals, atenció per Skype o e-mail, reunió mensual de seguiment, un segon perfil i un altre bloc. Per 225€/mes.

Si et fa falta més informació o vols personalitzar un pack, truca’ns al 628 791 121 i parlem-ho. També, pots venir a l’agència on et donarem informació addicional i t’assessorarem mentre fem un cafè.