Planificar les teves xarxes socials

Encara no saps com planificar les teves xarxes socials? Per començar, hem de tenir en compte quins són els nostres objectius. Una vegada els tenim identificats, podràs crear una estratègia perquè es puguin complir.

A Visual61 volem donar-te alguns consells perquè puguis planificar les teves xarxes socials i aconseguir l’èxit que volem.

-Decideix on vols estar. Hem de definir en quines xarxes socials volem tenir presència. Les hem d’estudiar i així comprendre com podrem treure el màxim de partit.

-Has de fer constants actualitzacions. Tenir una presència de qualitat és millor que tenir una presència i prou, que no generi cap valor afegit. Publicar actualitzacions en una mitjana de tres dies a la setmana és una bona ràtio. Al mateix temps hem de fer una revisió diària per respondre als possibles missatges, etc.

-Identificar els temes principals. El tipus de contingut que generem dependrà del tipus d’empresa que som i del tipus de l’activitat que realitzem. És important detectar quins són els principals temes que poden interessar als nostres clients.

-Fer un recordatori dels dies més importants. A l’hora de crear un calendari hem de marcar les dates més senyalades per a l’ empresa i dies que es consideren importants com per exemple el Dia Mundial Contra el Càncer i fer publicacions sobre el tema en qüestió.

-Dinamitzar els nostres seguidors. Transmetre l’ essència de la teva marca i estar en contacte amb els seguidors és important. Per això aconsellem crear periòdicament accions puntuals com concursos i sorteigs. D’aquesta manera aconseguiràs més visibilitat.

-Segueix les últimes tendències. Internet i els mitjans socials estan en constant evolució i canvi. És per això que hem de ser conscients que les estratègies que utilitzem avui podrien no funcionar l’endemà.

Si vols planificar les teves xarxes socials, a Visual61 comptem amb un equip de professionals que adaptarà les necessitats de la teva empresa a Internet. Per més informació pots trucar al 935376393 o enviar un e-mail a hola@visual61.com.