fbpx
Client

L'Asseguradora Mútua Terrassa

tipus de projecte
Digital, Esdeveniments
Descripció

Dinamització del compte d’Instagram de l’Asseguradora durant les festes de Sant Jordi.

Aquest consistia en fer-se una fotografia sota el hashtag #petonsdiada i totes les instantànies participants van ser penjades al compte d’Instagram de l’Asseguradora.

Finalment la foto de la Cristina Martínez, veïna de Terrassa, va ser la que va rebre un major nombre de “M’agrada” (672) i en conseqüència es va convertir en la imatge guanyadora. El premi va consistir en un cap de setmana a Port Aventura amb l’allotjament, l’esmorzar i entrades tant pel parc temàtic com pel parc Ferrari Land. El va rebre de mans del Sr. Ferran Rovira, director de màrqueting de l’Asseguradora.

En el transcurs d’aquestes dues setmanes del concurs es van poder votar les prop de cent instantànies rebudes (les quals van acumular 3.625 “m’agrades”). Si vols veure la foto guanyadora i la resta d’instantànies participants pots fer-ho entrant al compte d’Instagram de l’Asseguradora: @lasseguradora. Gràcies a aquesta iniciativa, l’esmentat compte -que es va inaugurar fruit d’aquest concurs- ja disposa de més d’un centenar de seguidors.