Posicionament web del teu blog: consells per millorar-lo

Per millorar el posicionament web del teu blog només cal seguir uns passos a l’hora de publicar un post. Un bon posicionament significa més visibilitat i visites a la teva web, que significa més possibilitats de vendre.

– Utilitza paraules clau per poder trobar el teu contingut. Subratlla en negreta en el text aquestes paraules, però vigila amb la densitat de paraules clau que introdueixes. És recomanable introduir entre el 3% i 5% en el contingut, és a dir, 3 o 5 vegades de cada 100 paraules. El contingut del text ha de tenir una extensió mínima de 300 paraules.

– El títol de la pàgina té molta importància, ja que és el que apareixerà en els buscadors. Utilitza la paraula clau del teu post en el títol i intenta crear títols que cridin l’atenció del públic i que no tinguin més de 60 o 70 caràcters.

– No deixis l’URL que creen les plataformes de manera automàtica. Elimina articles i preposicions, no utilitzis accents ni interrogacions i introdueix la paraula clau. Com més llarga és URL més decreix el posicionament web del teu blog.

-Quan escriguis un nou article afegeix enllaços d’antics articles relacionats per proporcionar al lector més informació relacionada amb el tema.

-Utilitza imatges per al teu article. Utilitza noms descriptius en les imatges i afegeix l’etiqueta Alt, que pot posicionar la teva pàgina per la paraula clau en aquell mateix text. Optimitza la mida i pes de la imatge.

-Per millorar el posicionament web del teu blog, publica de manera regular, ja que Google prioritza el contingut més recent, ja que està més actualitzat i és més útil per l’usuari.

– Escriu la informació de més a menys importància i fes una introducció curta d’un paràgraf per aconseguir que se segueixi llegint tot el contingut. El text s’ha de poder visualitzar a qualsevol dispositiu així que utilitza una mida de lletra de 10 px a 12 px i amb una tipografia comprensible perquè es pugui visualitzar en qualsevol dispositiu.