Prey

El servei que ofereix Prey ja es coneixia com una alternativa a la pèrdua d’equips portàtils. A més d’aquest servei, a partir d’ara també ajudarà a reconèixer qui té el teu telèfon mòbil si el perds o te’l roben, ja que està disponible per a Android i iOS.

Una de les característiques més interessants que s’inclouen a la versió per a Android es la possibilitat de realitzar fotografies amb la càmera davantera del dispositiu, per tant, això ens permet veure qui té el nostre telèfon mòbil, portàtil o tablet. Tot això a més de les opcions de localització que incorpora el sistema.

Amb una conta gratuïta permet tenir fins a tres dispositius localitzables, més que suficients per autònoms i professionals.

En canvi, la versió professional, està disponible a partir dels 12€ al mes, per poder realitzar un seguiments de fins a 10 dispositius, amb funcions extres.

 Per una altra banda, tenim sempre disponible una consola d’administració accessible via web, des de la qual podem activar un dispositiu com a perdut o també establir els missatges via SMS que el posen en funcionament de manera remota, alertes quan intenten canviar la SIM del dispositiu.

Sense dubte estem davant d’una aplicació molt útil.