producció d’esdeveniments en directe

producció d’esdeveniments en directe AMB REALITZACIÓ PROFESSIONAL

Una crisi com l’actual, a vegades, serveix per a accelerar canvis: costums, maneres de pensar, maneres de comunicar…

Això és el que hem fet a Visual61, ens hem re-inventat. Tot comença quan un client et pregunta: “Si no podem sortir de casa, com podrem fer una emissió en directe amb els ponents confinats?” Aquesta és l’espurna que encén la maquinària del canvi, segur que hi ha una manera de fer-ho possible!

A Visual61, hem investigat possibilitats, hem buscat solucions i hem trobat la manera de realitzar un esdeveniment en directe a través de YouTube, altres Xarxes Socials o canals privats. En menys d’una setmana hem creat una televisió confinada, creativa, amb els mitjans que disposàvem, en definitiva: ens hem re-inventat

Ara som capaços de fer una PRODUCCIÓ D’ESDEVENIMENTS EN DIRECTE AMB REALITZACIÓ de programes i presentacions a mida pels nostres clients, amb la característica que cada participant o ponent està situat al seu lloc de confinament.

A través de les noves formes que utilitzem per comunicar-nos, Zoom, Skype, Teams, etc…, un software de realització professional i les capacitats tècniques per gestionar totes les fonts d’àudio i vídeo que incorporem a la realització, som capaços d’emetre programes, ponències, gràfics, presentacions, vídeos, entrevistes, interacció entre un nombre il·limitat de ponents, etc… tot per arribar a l’audiència, sigui pública o privada.

A Visual61 creiem que aquestes emissions i aquesta nova forma de comunicar, ha arribat per a quedar-se, per això creiem que, adaptar-se al canvi com més aviat millor genera avantatges en l’adaptació i la implementació de les noves formes de comunicació que s’han accelerat amb aquesta crisi del Coronavirus.

No sabem quant temps trigarem a reunir 100, 1.000 o 10.000 persones en una sala de reunions o un congrés, però sí que sabem que amb una realització professional en streaming, la teva audiència és infinita.

Podeu descarregar una presentació en PDF aquí

 

PRODUCCIÓ D’ESDEVENIMENTS EN DIRECTE AMB REALITZACIÓ. Comencem?

Visual61, una agència de comunicació digital, especialista a desenvolupar estratègies de branding i crear continguts de valor que t’ajudaran a dinamitzar el teu projecte.
 

Pots accedir al nostre LinkedIn >>

VISUAL61

Ample, 61 1er
08225 Terrassa (Barcelona)
Email: hola@visual61.com
T: 935 376 393
M: 628 791 121