fbpx

Quant es guanya amb una pàgina web?

Milers i milers d’euros guanyen aquells que realment ho fan bé en línia. Munten una pàgina web en poques setmanes, generen milers de visites i euros i després, en un parell de mesos la venen per desenes de milers d’euros a desconeguts.

A Espanya molta gent que entra al meravellós món del màrqueting en línia somia amb muntar 5 o 10 pàgines web i viure en una platja de Bali surfejant pels matins la resta de la seva vida. Per al 99,9% de persones que ho intenten, això els hi passa.

L’atracció per a la gran majoria és que sembla que això és fàcil. Dóna la sensació que l’èxit arriba d’un dia per l’altre quan no ho consideren sobre aquelles persones que triomfen i admiren tant. Ara ve la bona notícia: Han començat com tu des de zero. Sense saber res i tenint poc però pot ser que els diferenciï una mica de la gran massa. No simplement han estat interessats en guanyar diners en línia sinó que l’han convertit en un compromís de vida. No anaven a parar fins que trobessin la forma d’aconseguir-ho.

Per respondre a la pregunta de “Quant es guanya amb una pàgina web?”, no tinc estadístiques precises però basat en la nostra experiència i intuïció et donariem aquestes xifres per a Espanya.

50% menys de 100 euros / mes
40% entre 100 a 500 euros / mes
5% entre 500 a 1.000 euros / mes
5% més de 1.000 euros / mes

Ara fes els teus números. Et dóna per viure? Igual estant a casa dels teus pares sense despeses però perquè el tiquet al Carib igual encara no arriba del tot. Tot és possible però cal pagar un preu. És fàcil però has de dedicar-li hores. Encara que no ho sembli, és el que fa tothom que hagi o vulgui triomfar en això.