fbpx
CMS

Què és un CMS?

CMS són les sigles de sistema de gestió de continguts. Un sistema que t’ajuda de manera fàcil i senzilla a publicar, editar i eliminar contingut del teu lloc web.

D’aquesta manera, un CMS és un programari desenvolupat perquè qualsevol usuari pugui administrar i gestionar continguts d’una web de manera fàcil i sense coneixements de programació. WordPress és un dels més coneguts a nivell mundial, i actualment representa un dels sistemes més utilitzats per a realitzar pàgines web.

Existeixen moltes maneres de crear una web, a través de programació, amb un web builder, etc. Però sens dubte, la més senzilla i pràctica és sempre a través d’un CMS.

Però, per què? Quins són els beneficis d’un CMS?

– Un CMS et permet administrar continguts dinàmics de manera senzilla, per exemple, un blog o un e-commerce.

– Molts d’ells són de codi obert, amb el que s’apliquen millores constants i es va optimitzant el sistema. Al seu torn, això pot millorar la velocitat de càrrega i pot afavorir al posicionament en cercadors (SEO).

– Pots disposar de gran quantitat de recursos addicionals, com plugins, plantilles i diferents complements.

– S’adapten a qualsevol mena de projecte i necessitat. Per exemple, Prestashop és ideal si vols muntar és un e-commerce, Joomla és genial per a realitzar blogs de contingut i WordPress per a realitzar la teva web corporativa.

Puc gaudir d’un CMS amb Visual61?

Sens dubte! Amb la contractació de qualsevol hosting incloem la possibilitat d’instal·lar el CMS que necessitis.

En Visual61 estem sempre a la teva disposició, i si necessites ajuda en qualsevol punt del procés estarem al teu costat sempre que ens necessitis.