fbpx

Scope, com tenir al dia totes les teves Xarxes Socials

Avui dia tenim tots multituds de xarxes socials a les que accedim a diari, ja no només des de l’ordinador, sinó també des de el nostre smartphones o tablet. En aquest cas és incòmode canviar constantment d’aplicació per estar al dia dels comentaris en les nostres xarxes socials. Scope és la solució a aquest problema, unificant totes les xarxes socials en una sola aplicació.

 

El primer pas a portar a terme amb Scope es crear una compte que emmagatzemarà totes les xarxes socials que anem introduint, de manera que al instal·lar Scope en un altre dispositiu, serà suficient iniciar sessió amb la nostre compte per tenir accés al instant a totes les nostres xarxes configurades.

Una altra característica que podem apreciar és una aparença senzilla, elegant i atractiva.

Respecte a les xarxes socials, es pot afegir Facebook, Instagram, Tumblr, Foursquare i Twitter. De moment no apareix Linkedln, una altra xarxa social també molt utilitzada. De la mateixa manera falta Google +, encara que aquesta és més complicada degut a les dificultats que Google interposa amb ella. Tot i així la llista que suporta és bastant complerta tot i estar en fase beta.

Es una aplicació fantàstica, no només a nivell usuari, sinó també per les empreses que estan presents en les xarxes socials. Amb aquesta nova aplicació les empreses tenen més a l’abast les seves Xarxes Socials, i de manera senzilla i efectiva.

Aquesta aplicació es pot descarregar de manera gratuïta des de GooglePlay.