Serveis Email marketing a Terrassa

Visual61 som una Agència de Comunicació Digital a Terrassa que disposem de serveis email marketing per arribar a tots els teus clients de forma ràpida i econòmica.

Vols tenir una comunicació totalment personalitzada? A Visual61 et crearen un missatge fet a mida, tant en format com en contingut.

Vols comunicar-te de manera original? Aquesta eina permet assolir una àmplia varietat de formats per comunicar-te amb la teva audiència.

T’agradaria mantenir una comunicació directa amb els clients? Amb els serveis email marketing arribaràs de forma directa a una àmplia audiència. A més permet un alt grau de segmentació per arribar al teu públic objectiu.

Necessites mesurar el resultat de les teves comunicacions? L’email marketing permet mesurar en temps real els resultats d’una campanya.

Vols crear una relació amb els teus clients? Gràcies a les estadístiques podràs conèixer millor als teus clients i els que aquests necessiten, de manera que podràs tenir una relació molt més beneficiosa.

Si et fas alguna d’aquestes preguntes, no dubtis en contactar amb nosaltres i informar-te dels nostres packs. Descarrega’t ara el nostre pack i comença a utilitzar els nostres serveis email marketing.

Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail ahola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.