fbpx

Serveis de posicionament web

Promocionar-se a Internet és unes de les eines més importants per aconseguir que la teva empresa arribi al màxim de clients possibles. És per això que oferim serveis de posicionament web: SEO, SEM i ORM. A continuació els expliquem:

SEO:

(Search Engine Optimization). És l’eina per adquirir la millor posició als cercadors, com per exemple Google, de manera natural. A Visual61, analitzarem el sector, la teva competència i la programació de la teva pàgina web per aconseguir millorar la teva imatge i presencia web. D’aquesta manera quan els possibles clients busquin el producte o servei a Internet, la teva empresa sortirà de les primeres posicions.

SEM:

Capta noves audiències fent campanyes de marketing als principals cercadors. Una de les accions de comunicació més comuna del SEM (Search Engine Marketing) és la publicitat CPC (Cost per Click) a través de Google Adwords. Elaborarem estratègies per aconseguir gestionar aquests anuncis i atreure, així, el major nombre de clicks amb el menor cost possible.

ORM:

En aquest moment ja s’està parlant de la teva empresa o marca a Internet a través de les Xarxes Socials però no tens el control de què se’n diu. A Visual61 t’ajudem a aconseguir-ho. T’ajudarem a controlar la teva reputació i l’impacte del teu projecte generant contingut positiu per aconseguir major presència on-line, a més de preparar-te un protocol d’actuació per minimitzar els efectes d’una possible crisi de reputació per algun error que es pot cometre.

Visual61 som una agència de Comunicació Digital que disposem d’una gran varietat de serveis entre els quals destaquen els serveis de posicionament web, per donar un impuls al teu negoci.

Si vols saber més i rebre més informació sobre els serveis de posicionament web, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.