fbpx
 

Serveis Visual61

Pots obrir i tancar cadascún dels serveis per veure més informació. Aquests serveis poden servir per impulsar el teu negoci, no dubtis en sol·licitar-nos més informació si cal.

DIGITAL

Establim l’estratègia, l’executem i la supervisem. Situarem la teva empresa dins un entorn modern, dinàmic i sensible amb les noves tecnologies.
DESENVOLUPAMENT WEB RESPONSIVE

El disseny web responsive o adaptatiu (responsive design) és un nou paradigma del desenvolupament web. Permet adaptar cada web als diferents formats dels diferents dispositius d’accés, telèfons intel·ligents, tauletes, portàtils.

APPS MÒBILS

Desenvolupem tot tipus d’aplicacions per dispositius mòbils en qualsevol plataforma, ja sigui nativa: IOS, Android, o basada en HTML5.

Experts en el desenvolupament d’Apps que generin solucions diferents i originals i que alhora produeixin nous serveis.

COMMUNITY MANAGER/ SOCIAL MEDIA

La funció del community manager com a agent actiu és la de mantenir la participació constant en el diàleg de la web amb accions molt ben definides i pensades. Dissenyarem una presència activa a les xarxes socials que ens permetin informar i alhora fidelitzar als nostres usuaris.

 

Els nostres 4 punts claus per a una bona estratègia

 

1. Social Reach – Millorar l’abast social – Crear contingut de qualitat. Content is king. (millorar la nostra imatge corporativa i la reputació on-line ORM)

2 – Fan Engagement – Augmentar la participació. És fonamental estar atent a tot el que es diu i donar una resposta ràpida i contundent sempre que sigui necessari. Cal saber gestionar l’atenció al client.

3 – Valor – Identificar i involucrar persones influents. Augmentar les visites al web enviades de les xarxes socials.

4 – Créixer en Leads – Augmentar la recerca de clients. Cada xarxa té el seu propi mecanisme i llenguatge.

BRANDING

El nostre objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte. Treballem per a tot tipus d’empreses, institucions, agències i consultores.
IMATGE CORPORATIVA

Creació d’imatge gràfica, manuals d’estil, documentació empresarial, disseny i restyling de marques.

DISSENY EDITORIAL

Llibres, cobertes, catàlegs, revistes, memòries, informes, comunicació interna, butlletins d’empresa i comunicació institucional.

SENYALITZACIÓ

Creació i adaptació de senyalitzacions d’espais, directoris i retolacions.

PACKAGING

Línies de productes, envasos, bosses, etiquetes i caràtules.

IL·LUSTRACIÓ

Editorial i publicitària.

ESPAIS EFÍMERS

Disseny d’exposicions, estands de fires, estilisme i gràfica aplicada.

PUBLICITAT

La publicitat online seguirà sent el 2017 una de les àrees del màrqueting amb major creixement juntament amb el vídeo màrqueting i la gestió de continguts o inboud màrqueting.
STREET MÀRQUETING

Street Màrqueting: Una forma creativa d’arribar al públic. L’ús de tècniques no convencionals al mig del carrer, acosten la marca als consumidors i generen una experiència directa amb els clients.

El secret consisteix a sorprendre a l’usuari amb una forta dosi de creativitat i normalment no calen grans pressupostos.

SEO

Aconsegueix el millor posicionament de la teva web per sobre dels teus competidors, l’eina per adquirir la millor posició als cercadors de manera natural.

E-MAIL MÀRQUETING

Amb els serveis email màrqueting arribaràs de forma directa a una àmplia audiència. A més permet un alt grau de segmentació per arribar al teu públic objectiu.

SOCIAL ADS AND MOBILE ADS

La publicitat en social mitjana, s’ha convertit en un dels canals més efectius per potenciar la teva imatge de marca, millorar la visibilitat del teu negoci i per tant augmentar la taxa de captació de leads.

SEM

SEM són les sigles en anglès de Search Engine Markenting. Gestionem publicitat SEM a Google i sigui quina sigui la fase en la qual et trobes podem ajudar-te. Si encara no t’has anunciat mai a Google o cerques potenciar al màxim les teves campanyes actuals, truca’ns i resoldrem els teus dubtes.

AUDIOVISUALS

Crear vídeos de curta durada i d’alta qualitat és una nova oportunitat per donar a conèixer els seus productes d’una manera més econòmica, directa i divertida.
VÍDEO

YouTube s’ha convertit en pocs anys en la plataforma de vídeos més visitada del món. Un vídeo d’uns pocs minuts pot fer la volta al món en tan sols unes hores.

STREAMING

Retransmetem esdeveniments, presentacions o congressos en directe per Internet.
Oferim solucions perquè l’esdeveniment s’adapti a qualsevol plataforma i es visualitzi en diferents dispositius.

BRAND VÍDEO

El vídeo corporatiu t’ajudarà a promocionar la teva empresa. És una eina excel·lent per dinamitzar i millorar la teva imatge. Creem, produïm i distribuïm vídeos per la seva difusió mitjançant els diferents mitjans de comunicació.

ESDEVENIMENTS

Dinamitzem fires i actes socials, canalitzats a partir de les xarxes per donar més i millor difusió a l’esdeveniment./h6>

ESTANDS

Un disseny exclusiu i avantguardista és la clau d’una marca per destacar davant dels competidors. Realitzem qualsevol projecte de comunicació visual, ens adaptem a tots els pressupostos i alhora ens encarreguem de tot.

Necessita una idea?, nosaltres t’ajudem.

FOOD TRUCK

Personalitzem el teu esdeveniment.

Personalitzem el vehicle amb una estètica adequada per a tot tipus d’esdeveniments a mida de les teves necessitats i afegim la decoració complementària necessària per a cada espai interior i exterior.

Esdeveniments a mida per a empreses i particulars. Esdeveniments a mida amb vehicles originals que permeten combinar un o diversos serveis. Esdeveniments a mida amb foodtrucks preparats per a servei de bar, còctel, dj, espais preparats per a animacions i espectacles de cuina en viu, còctel, photocalls, efectes especials, projeccions…

SMILETOTEM

SmileTotem és una nova línia de negoci per dinamitzar a través d’una sèrie d’Apps tot tipus d’esdeveniments, campanyes o promocions tant en el món real (offline) com en el virtual (online) a més de captar leads / contactes.
Amb SmileTotem aconseguiràs repercussió a les xarxes socials de manera natural i a través dels propis visitants aconseguint generar una experiència de marca interactiva, divertida i social.

APP PARA EVENTOS

Genera nous leads amb les dades segmentades dels teus seguidors i clients i amplia la teva base de subscriptors. Realitza el sorteig de forma totalment automàtica i aleatòria i obté un certificat de validesa.