fbpx
 

Serveis Visual61

Pots obrir i tancar cadascún dels serveis per veure més informació. Aquests serveis poden servir per impulsar el teu negoci, no dubtis en sol·licitar-nos més informació si cal.

DIGITAL

Establim l’estratègia, l’executem i la supervisem. Situarem la teva empresa dins un entorn modern, dinàmic i sensible amb les noves tecnologies.
DESENVOLUPAMENT WEB RESPONSIVE

El disseny web responsive o adaptatiu (responsive design) és un nou paradigma del desenvolupament web. Permet adaptar cada web als diferents formats dels diferents dispositius d’accés, telèfons intel·ligents, tauletes, portàtils.

APPS MÒBILS

Desenvolupem tot tipus d’aplicacions per dispositius mòbils en qualsevol plataforma, ja sigui nativa: IOS, Android, o basada en HTML5.

Experts en el desenvolupament d’Apps que generin solucions diferents i originals i que alhora produeixin nous serveis.

COMMUNITY MANAGER/ SOCIAL MEDIA

La funció del community manager com a agent actiu és la de mantenir la participació constant en el diàleg de la web amb accions molt ben definides i pensades. Dissenyarem una presència activa a les xarxes socials que ens permetin informar i alhora fidelitzar als nostres usuaris.

 

Els nostres 4 punts claus per a una bona estratègia

 

1. Social Reach – Millorar l’abast social – Crear contingut de qualitat. Content is king. (millorar la nostra imatge corporativa i la reputació on-line ORM)

2 – Fan Engagement – Augmentar la participació. És fonamental estar atent a tot el que es diu i donar una resposta ràpida i contundent sempre que sigui necessari. Cal saber gestionar l’atenció al client.

3 – Valor – Identificar i involucrar persones influents. Augmentar les visites al web enviades de les xarxes socials.

4 – Créixer en Leads – Augmentar la recerca de clients. Cada xarxa té el seu propi mecanisme i llenguatge.

BRANDING

El nostre objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte. Treballem per a tot tipus d’empreses, institucions, agències i consultores.
IMATGE CORPORATIVA

Creació d’imatge gràfica, manuals d’estil, documentació empresarial, disseny i restyling de marques.

DISSENY EDITORIAL

Llibres, cobertes, catàlegs, revistes, memòries, informes, comunicació interna, butlletins d’empresa i comunicació institucional.

SENYALITZACIÓ

Creació i adaptació de senyalitzacions d’espais, directoris i retolacions.

PACKAGING

Línies de productes, envasos, bosses, etiquetes i caràtules.

IL·LUSTRACIÓ

Editorial i publicitària.

ESPAIS EFÍMERS

Disseny d’exposicions, estands de fires, estilisme i gràfica aplicada.

PUBLICITAT

La publicitat online és una de les àrees del màrqueting amb major creixement juntament amb el vídeo màrqueting i la gestió de continguts o inbound màrqueting.
STREET MÀRQUETING

Street Màrqueting: Una forma creativa d’arribar al públic. L’ús de tècniques no convencionals al mig del carrer, acosten la marca als consumidors i generen una experiència directa amb els clients.

El secret consisteix a sorprendre a l’usuari amb una forta dosi de creativitat i normalment no calen grans pressupostos.

SEO

Aconsegueix el millor posicionament de la teva web per sobre dels teus competidors, l’eina per adquirir la millor posició als cercadors de manera natural.

E-MAIL MÀRQUETING

Amb els serveis email màrqueting arribaràs de forma directa a una àmplia audiència. A més permet un alt grau de segmentació per arribar al teu públic objectiu.

SOCIAL ADS AND MOBILE ADS

La publicitat en social mitjana, s’ha convertit en un dels canals més efectius per potenciar la teva imatge de marca, millorar la visibilitat del teu negoci i per tant augmentar la taxa de captació de leads.

SEM

SEM són les sigles en anglès de Search Engine Markenting. Gestionem publicitat SEM a Google i sigui quina sigui la fase en la qual et trobes podem ajudar-te. Si encara no t’has anunciat mai a Google o cerques potenciar al màxim les teves campanyes actuals, truca’ns i resoldrem els teus dubtes.

AUDIOVISUALS

Crear vídeos de curta durada i d’alta qualitat és una nova oportunitat per donar a conèixer els seus productes d’una manera més econòmica, directa i divertida.
VÍDEO

YouTube s’ha convertit en pocs anys en la plataforma de vídeos més visitada del món. Un vídeo d’uns pocs minuts pot fer la volta al món en tan sols unes hores.

STREAMING

Retransmetem esdeveniments, presentacions o congressos en directe per Internet.
Oferim solucions perquè l’esdeveniment s’adapti a qualsevol plataforma i es visualitzi en diferents dispositius.

BRAND VÍDEO

El vídeo corporatiu t’ajudarà a promocionar la teva empresa. És una eina excel·lent per dinamitzar i millorar la teva imatge. Creem, produïm i distribuïm vídeos per la seva difusió mitjançant els diferents mitjans de comunicació.

ESDEVENIMENTS

Dinamitzem fires i actes socials, canalitzats a partir de les xarxes per donar més i millor difusió a l’esdeveniment.
DECORACIÓ AMB PALETS

Tenim tot el necessari per a cobrir totes les necessitats d’un festival o esdeveniment, tant carpes, com mobiliari de palets, comptem amb so, il·luminació, moquetes, food trucks, senyalització, lletres gegants de fusta il·luminades, etc..
Lloguem i realitzem decoracions per a festivals, markets, fires de tota mena, esdeveniments d’empresa..

FOOD TRUCKS

Les nostres Food Truck vintage han participat en tota mena d’esdeveniments marcant la diferència: presentacions de marca, esdeveniments d’empresa, publicitat, festes privades, reportatges de fotos divertides, festivals, concerts, etc.

BICICLETA PUBLICITÀRIA

Màxima visibilitat. Permet l’accés a llocs als quals és difícil arribar amb altres mitjans publicitaris. Implementació immediata.

Oferim serveis de Street Màrqueting basats en una publicitat directa a través de les nostres bicicletes, vehicles ecològics i innovadors.

GLOBOFLÈXIA

Dinamitza els teus esdeveniments amb els nostres serveis d’animació amb globoflèxia i màgia.

ESDEVENIMENTS

Dinamitzem fires i actes socials, canalitzats a partir de les xarxes per donar més i millor difusió a l’esdeveniment.
VÍDEOMATÓN 360º

El nou vídeomatón 360º és una plataforma a la que poden pujar fins a 4 persones i un braç giratori captura 5-6 segons de les persones i el seu moviment.
El resultat final és un vídeo slowmotion amb la possibilitat que aquest sigui tipus boomerang.
El resultat es comparteix al moment mitjançant un codi QR o e-mail. Ideal per a ESDEVENIMENTS i campanyes de màrqueting en Instagram i TIKTOK.

FOTOMATÓN

Lloga un fotomatón per a esdeveniments i personalitza tot el servei segons les teves necessitats i marca. Aconsegueix que els assistents s’emportin un gran record al costat de la teva marca. Potència l’esdeveniment en les xarxes socials i puja un graó més el teu prestigi.

IMPRESSORA SMARTPHONE

Impressora professional que permet imprimir fotos des del teu Smartphone d’una forma ràpida i senzilla. Fes una foto, escaneja el codi QR i llest! T’emportaràs a casa d’una manera fàcil el millor record. Fotos elegants i selfies divertits.  Les fotos s’imprimeixen directament personalitzades amb el logo i disseny desitjats. Lloga aquesta impressora durant tot l’esdeveniment: d’inici a fi!. Què no s’escapi ningú sense el seu record imprès!

És molt simple d’utilitzar des de qualsevol dispositiu mòbil. Android i iOS. Sense necessitat d’usuaris ni descàrrega d’aplicacions, imprimeix directament. Ús fluid i eficaç.

VISUAL61

Ample, 61 1er

08225 Terrassa (Barcelona)

Email: hola@visual61.com

T: 935 376 393

M: 628 791 121