fbpx
Smile bike BICICLETA PUBLICITARIA

Smile bike bicicleta publicitaria

Amb el pas del temps, les maneres de fer publicitat canvien i evolucionen, per la qual cosa van apareixent noves maneres d’arribar al públic objectiu. Una bona forma per a arribar al publico objectiu és a través de les bicicletes.

No sols l’estructura del missatge s’ha vist alterada, sinó que el mitjà, el suport, també ha canviat i s’ha diversificat fins a prendre molt diferents formes.

Pel que nosaltres, SmileBike, proposem un canvi en les estratègies de les empreses, que han de valorar i planificar les seves accions publicitàries en conseqüència. Als mitjans tradicionals, com la premsa o les tanques publicitàries, s’uneixen uns altres com els derivats d’internet i les noves tecnologies.

Bàsicament oferim serveis de Street Màrqueting basats en una publicitat directa a través de bicicletes on va incorporada la imatge publicitària dels nostres clients.

Aquesta evolució ha anat aparellada a una altra manera d’entendre la publicitat en si mateixa: ja no n’hi ha prou amb esperar que el client acudeixi a nosaltres, sinó que som nosaltres els que hem d’anar a buscar-lo. I és aquí on podem ser-te d’utilitat.

Raons per les quals hauries de fer ús de les bicicletes publicitàries de SmileBike:

Mitjà de transport econòmic
Per a ningú és una sorpresa saber que comprar-se una bicicleta surt més barat que una moto o un cotxe, per la qual cosa és un avantatge. A més, també es pot llogar o personalitzar.

Visibilitat
La publicitat en les bicicletes crida l’atenció i causa simpatia, la qual cosa fa que augmenti la seva efectivitat.

Abast
Et permet arribar a moltes persones en poc temps: tant si la bicicleta està quieta com a parada, estarà fent publicitat entre la gent que passi al seu voltant. A més, en circular a poc a poc, fa que l’impacte visual sigui major respecte al d’altres mitjans de publicitat.

En SmileBike donem un valor ecològic per a la teva marca:
A més, l’ús d’un transport ecològic com és la bicicleta atorga a l’empresa que es publicita un valor afegit en la percepció dels receptors, com és el respecte pel medi ambient i tots els valors afegits que això comporta.

Quines accions pots planejar amb SmileBike?

Fires
La bicicleta permet un millor desplaçament en fires i congressos amb amplitud d’estands, entre els quals podràs moure’t mentre publicites el teu producte.

Organització d’esdeveniments
T’assessorem i et lloguem les nostres bicicletes per a tots aquells actes d’empresa que requereixin transport, difusió d’informació, visibilitat…

Actes corporatius
Confia en nosaltres per a tancar i dinamitzar activitats empresarials de cara a l’exterior o dirigides a la plantilla. A vegades, que el nostre producte tingui èxit comença amb un bon ambient intern.