fbpx
 

Esdeveniments per empreses by Visual61

Visual 61 és una línia de negoci dedicada a dinamitzar tot tipus d’esdeveniments, campanyes o promocions tant en el món real (offline) com en el virtual (online) a més de captar leads / contactes.
Amb Visual 61 aconseguiràs repercussió a les xarxes socials de manera natural i a través dels propis visitants aconseguint generar una experiència de marca interactiva, divertida i social.

  DADES DE CONTACTE

  VISUAL 61

  Ample, 61 1er

  08225 Terrassa (Barcelona)

  Email: hola@visual61.com

  T: 935 376 393

  M: 628 791 121

  VÍDEOMATÓN 360º

  El nou VídeoMatón 360º és una plataforma a la que poden pujar  fins 4 persones i un braç giratori captura 5-6 segons de les persones i el seu moviment.

  El resultat final és un vídeo slowmotion amb la possibilitat que aquest sigui tipus boomerang.

  Perquè els vídeos siguin més divertits podem portar confeti, cintes, pistoles de bitllets…Tots els vídeos són personalitzats amb logos i textos.

  Oferim connexió 4G per a compartir per QR o e-mail, el resultat es comparteix al moment.

  Ideal per a ESDEVENIMENTS i campanyes de màrqueting en IG i TIKTOK.

  IMPRESSORA SMARTPHONE QR

  Una impressora professional que permet imprimir fotos des del teu Smartphone d’una forma ràpida i senzilla. Fes una foto, escaneja el codi QR i llest! T’emportaràs a casa d’una manera fàcil el millor record. Fotos elegants i selfies divertits.  Les fotos s’imprimeixen directament personalitzades amb el teu disseny: logos, marcs i text per així, poder realçar el teu esdeveniment.

  És molt simple d’utilitzar des de qualsevol dispositiu mòbil. Android i iOS. Sense necessitat d’usuaris ni descàrrega d’aplicacions, IMPRIMEIX DIRECTAMENT. Ús fluid i eficaç.

  És el millor record per ells i per tu.

  FOTOMATÓN DIGITAL

  Impressions personalitzades amb logotips i textos personalitzats.
  Podem afegir un codi descompte o #etiqueta en cadascuna de les tires de fotos.

  Còpies il·limitades de les tires de fotos amb el logo de la marca. Podem enviar per email personalitzat la foto de l’usuari en digital amb el logo de la marca.

  A més, podem realitzar un MP4 per Xarxes Socials. Aquest MP4 es pot compartir per email amb l’usuari per després pujar-lo a les xarxes socials. Al clip apareix el logo de la marca.

  BICICLETA PUBLICITÀRIA

  T’agradaria aconseguir màxima visibilitat al teu esdeveniment? 

  Permet l’accés a llocs als quals és difícil arribar amb altres mitjans publicitaris. Implementació immediata.

  Una bicicleta publicitària obté 50-70 impactes al minut, la qual cosa suposa 24.000-33.600 impactes cada 8 hores. Eco-friendly: 0% emissions de CO2.

  Oferim serveis de Street Màrqueting basats en una publicitat directa a través de les nostres bicicletes, vehicles ecològics i innovadors.

  Un canvi de paradigma en la publicitat.

  FOOD TRUCKS

  Comptem amb un servei d’àpats per a esdeveniments d’empresa com a accions internes de team building o presentacions de producte amb el qual oferim els nostres vehicles amb operadors gastronòmics de primer nivell.

  Les nostres Food Truck vintage han participat en tota mena d’esdeveniments marcant la diferència: presentacions de marca, esdeveniments d’empresa, publicitat, festes privades, reportatges de fotos divertides, festivals, concerts, etc.

  Vols un esdeveniment d’empresa diferent? Posa’t en contacte amb nosaltres! Gestionem més de 15 foodtrucks per a donar-li al teu esdeveniments un valor afegit i sabem adaptar-nos a totes les necessitats.

  MOBILIARI AMB PALETS I ATREZZO

  Tenim tot el necessari per a cobrir totes les necessitats d’un festival o esdeveniment, tant carpes, com mobiliari de palets, comptem amb so, il·luminació, moquetes, food trucks, senyalització, lletres gegants de fusta il·luminades, etc.

  Lloguem i realitzem decoracions per a festivals, markets, fires de tota mena, esdeveniments d’empresa…

  Creem ambientacions i decoració perquè el teu esdeveniment sigui un èxit. Oferim un servei d’assessorament personalitzat, donant un toc únic a cada esdeveniment a través d’elements decoratius propis.

  Som una empresa creativa que ajuda a crear una ambientació única, creant una atmosfera concorde a l’estil definit en harmonia i coherència amb la marca.

  VISUAL61

  Ample, 61 1er

  08225 Terrassa (Barcelona)

  Email: hola@visual61.com

  T: 935 376 393

  M: 628 791 121