Social Media Management Terrassa

Visual61 som una Agència de Comunicació Digital a Terrassa que disposem de serveis de Social Media Management amb l’objectiu de generar confiança, fiabilitat i reputació d’una marca en tot el que publiquem envers ella. D’aquesta manera, es pretén aconseguir l’èxit i efectivitat que desitja.

 

Social Media Management

Dit això, a la nostra Agència Comunicació de Terrassa et dissenyarem una presència activa a les Xarxes Socials que et permeti estar connectat i degudament indexat als cercadors, enfortint el teu projecte i alhora la teva reputació online. Tanmateix, la nostra funció com a agent actiu o dinamitzador (community manager) és mantenir la participació constant en el diàleg de la web 2.0 amb accions molt ben definides i pensades.

A Visual 61: Agència de Comunicació de Terrassa establim una estratègia, l’executem i la supervisem per tal de situar la teva empresa dins un entorn modern, dinàmic i sensible amb les noves tecnologies.

A Visual 61: Agència Social Media Management de Terrassa ho fem possible. Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en contactar, trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.