fbpx

Tim Cook es disculpa pels mapes de iOS 6

Tim Cook ha enviat una carta oberta als usuaris d’iOS 6 on demana perdó pel rendiment del programa i suggereix, mentre Apple treballa a tota pressa per solucionar-l’ho, fer servir algunes de les alternatives de la competència, com els mapes de Nokia o de Google.

 

És la resposta a tota la sèrie de crítiques que Apple ha rebut amb els mapes de iOS 6. Direccions que no es troben, errors en flyover, indicacions a peu errònies o carrers inexistents són alguns dels problemes que tenen els mapes de iOS 6. En la missiva, Tim Cook recorda varies vegades el compromís d’Apple de realitzar els millors productes del món i oferir la millor experiència possible per a l’usuari.

A continuació la traducció de la carta:

Als nostres clients

A Apple, ens esforcem per fer productes únics que ofereixin la millor experiència d’usuari al client. Amb el llançament de la nova aplicació de mapes la setmana passada, ens quedem curts en aquest compromís. Sentim molt la frustració que això ha causat als usuaris i farem tot el possible per millorar els mapes.

Vam llençar Mapes amb la primera versió d’iOS. Conforme avançava el temps, vem voler oferir als nostres consumidors millors i millors mapes, incloent característiques com indicacions “turn by turn”, integració amb veu, Flyover i mapes vectorials. Per aconseguir això, va ser necessari crear una nova versió de mapes des de zero.

Hi ha més de 100 milions d’usuaris fen servir els nous Mapes d’Apple, i és un número que cada dia no deixa de créixer. En tan sols una setmana, els usuaris d’iOS amb els nous mapes han buscat més de 500 milions de direccions. Quants més clients facin servir Mapes més millorarà i apreciem molt el feedback que hem rebut d’ells.
Mentre millorem Mapes, es poden provar alternatives descarregant aplicacions de mapes de la App Store com Bing, MapQuest o Waze, o fer servir Google Maps o Nokia Maps en forma de web app en la pantalla d’inici.

Tot el que fem a Apple està dirigit per fer els nostres productes els millors del món. Sabem que espereu això de nosaltres, i seguirem treballant sense descans fins que Mapes obtingui aquest alt estàndard.

Tim Cook
CEO d’Apple.

Mentre tant, alguns segueixen esperant informació cartera sobre si google treballa o no en una aplicació pròpia de Mapes per a iOS. Mentre que Eric Schimdt ho desmenteix, moltes són les indicacions que apunten a què l’aplicació ja està en desenvolupament o fins i tot esperant el procés d’aprovació d’Apple. El dubte és si apple aprovarà aquesta aplicació o pel contrari (i més aprofitant el moment de crisis que estan passant) ho deixarà en stand by per evitar una fuga massiva d’usuaris.