fbpx

Trucades i SMS gratis amb Yuilop al teu Android

Actualment trobar jocs o aplicacions multimèdia gratis es bastant comú, només queda arribar a les comunicacions gratuïtes, que d’una banda ja comencem a veure amb aplicacions de missatgeria instantània  com Google Talk, Whatsapp o Spotbros.

 

Per una altre banda tenim aplicacions com Yuilop, que ens ofereix SMS gratis a  més de 100 països diferents i ara pretenen superar-se oferint un servei de trucades gratuïtes entre usuaris de l’aplicació. Una aplicació amb diversos punts interessants…

Un detall important és que l’aplicació seria multiplataforma, i per tant permetria la comunicació entre Android i iOS, de manera que podríem fer trucades sense problemes entre ambdós sistemes.

A més, ofereix un parell de característiques interesants:

  • Call-Crash: consisteix en evitar que un usuari bloquegi la seva línia al trucar, de manera que si els dos interlocutors intenten fer la trucada al mateix temps, el sistema els enllaçarà, en lloc d’enviar un avís a un d’ells dient que l’altre usuari està ocupat.
  • Sense salts: els creadors afirmen que  Yuliop  realitza una còmoda transició d’un entorn WiFi al 3G sense tallar la connexió. De manera que si es creua un túnel, es puja a un ascensor o es perd la cobertura d’alguna manera la trucada no es talla, sinó que entra en un mode d’espera que re-connecta un cop acabat el moment de fallida a la xarxa.

Senzillament, si aconsegueixen el que prometen, ens estaran oferint la possibilitat d’estar comunicats amb qui vulguem, quan vulguem i a cost 0.