Vídeos corporatius

Podem dir que els vídeos corporatius son la “targeta de presentació” moderna i actualitzada d’una empresa. El seu objectiu es donar a conèixer la seva activitat, els objectius i els valors que et proporciona aquesta empresa, a més dels productes o serveis que ofereix. A través d’aquest vídeo, s’aconsegueix arribar als usuaris i explicar-lis breument (3-4 minuts) el que representa la teva empresa.

És important donar a conèixer la teva empresa d’una manera creativa i original i és per això que et donem 5 motius pels quals les empreses haurien de tenir vídeos corporatius:

1. És la forma més dinàmica i eficaç de donar a conèixer la teva empresa. És una estratègia de continguts cada vegada més important d’incloure dins de la teva empresa per dirigir-te als teus clients. La primera impressió serà determinant en la captació de clients y aquesta primera impressió estarà assegurada amb bons vídeos corporatius.

2. Et diferenciaràs dels teus competidors. És una bona forma de fer saber què ofereix la teva empresa amb un vídeo curt i senzill. El principal objectiu de fer un vídeo corporatiu del teu negoci és poder explicar que et diferencia dels teus competidors, per tant ha de ser una tasca amb preparació prèvia, definint què volem incloure en el nostre vídeo.

3. Millora el SEO de la teva pàgina web. Després de realitzar vídeos corporatius es habitual compartir-lo en les teves xarxes socials, entre elles a Youtube. Aquests vídeos es posicionen molt bé dins del motor de cerca Google amb les “keywords” adequades. D’aquesta manera tindrà un fàcil accés per a tothom i aconseguirem arribar a més públic.

4. El teu negoci vendrà més. Al ser una estratègia tan visual, crida molt més l’atenció que un text, per tant es molt més fàcil captar clients i que aquests quedin convençuts del teu producte o servei.

5. Podràs fer els millors vídeos corporatius amb Visual61. Comptem amb un equip de professionals amb moltes ganes de poder treballar amb tu. Si vols coneixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com